Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

eklentiler ne demek?

 - 2 sözlük, 2 sonuç.

BSTS / Tecim, Maliye, Sayışmanlık ve Güvence Terimleri Sözlüğü

eklentiler anlamı İng. fixture Osm. müştemilat Fr. agencements
1. Tamamlayan bölüm. 2. Bir bütünü tamamlayan diğer küçük eklentiler.

Güncel Türkçe Sözlük

eklentiler anlamı
ç. is. Herhangi bir yapıya göre ayrı bir işlevi bulunan bölümler veya yapılar, müştemilat.

eklentiler eş anlamlısı

müştemilat
ç. is. (müştemila:tı, l ince okunur) Eklentiler.

"eklentiler" için örnek kullanımlar

KakaoTalk'ı ücretsiz eklentiler yoluyla geliştirmeniz de mümkün.
KakaoTalk'ı possible to improve through free add-ons.
Kaynak: kenthaber.com
Geçtiğimiz ay piyasaya çıkan ve beklentileri karşılamış görünen Devil May Cry'a yeni eklentiler geliyor.
Released last month and met the expectations of the new plug-ins appear Devil May Cry'a coming.
Kaynak: mynet.com
Aero Pack ismini verdiği bu eklentiler motor sporlarından kazanılan deneyim ile aracın üzerindeki hava akışını da geliştiriyor.
Aero Pack gives the name of the experience gained in motorsport with these plug-ins enhance the flow of air on the vehicle.
Kaynak: posta.com.tr
Eğer chrome kullanıyorsanız bu işlemden sonra; Chrome / Araçlar / Uzantılar sayfasından eklentiler kısmında bulunan uygulamaları kaldırın..
After this process you are using chrome, Chrome / Tools / uninstall applications located on the Extensions page, add-ons ..
Kaynak: blog.milliyet.com.tr
MyBulletinBoard (MyBB) PHP kodlama dili ile yazılmış, MySQL veritabanı ile kullanılan eklentiler ile geliştirilebilen ücretsiz bir forum
Kaynak: MyBB
org/wiki/Mybb MyBB) PHP kodlama dili ile yazılmış, MySQL veritabanı ile kullanılan eklentiler ile geliştirilebilen ücretsiz bir forum
Kaynak: MyBulletinBoard
attırmak için + soneki kullanılır. C++ dili adını, C diliyle Nesneye Yönelimli Programlama yapabilmek için eklentiler (C With Classes) almıştır.
Kaynak: C Sharp
televizyon dizisi Glee 'nin pilot bölüm üdür Yönetmenin istediği sahnelerle eklentiler yapılmış olan versiyonu ise 2 Eylül 2009'da yayınlandı.
Kaynak: Pilot (Glee)
Seditio PHP kodlama dili ile yazılmış, MySQL veritabanı ile kullanılan eklentiler ile geliştirilebilen ücretsiz bir forum sistemidir.
Kaynak: Seditio
Daha sonradan devam oyunları ve eklentiler çıkarılmıştır. Serinin ilk oyunu, Japonya 'da bu tarih 22 Ağustos 2007 olarak
Kaynak: Grand Theft Auto (video oyunu)
Tarayıcı hizmetleri hız, görünüm, sistemle bütünleşme, güvenlik, eklentiler, çerezler, sekmelilik, güvenli sörf, CSS ve RSS özellikleri
Kaynak: Web tarayıcısı
oftware D istribution), Kaliforniya Üniversitesi , Berkeley 'in kaynak kodu dağıtımı olan, AT&T 'nin UNIX 'i için bir eklentiler zinciridir.
Kaynak: BSD
Ayrıca foobar2000 için yazılmış, internette değişik sitelerden bulunabilecek eklentiler ile, bir çok yeni özellik de eklenebilmektedir.
Kaynak: Foobar2000
sorunda, RealPlayer'a mp3 desteği başta olmak üzere kapsamlı bir ortam oynatıcısı olma yolunda adımları atmasına yarayacak eklentiler kondu.
Kaynak: RealNetworks
Ayrıca sunulan eklentiler ile işlevleri geliştirilerek bir çok alanda kullanılabilmektedir.. Diğer yazılım geliştirme ortamları
Kaynak: Eclipse (yazılım)
Oyuna ilerleryen zamanlarda yama gibi eklentiler yapılmasından dolayı, başka şehirler ve başka araçlar ortaya çıkmış, oyunu oynayanlar
Kaynak: Midtown Madness 2
Sonrasında JVT tarafından, Fidelity Range Extensions (FRExt) olarak bilinen eklentiler yayınlanmıştır. Bu eklentiler yükseltilmiş
Kaynak: H.264/MPEG-4 AVC
Sing When You're Winning albümünden piyasaya çıkardığı üçüncü teklisidir.Gloria Gaynor 'un "I Will Survive " parçasından eklentiler içerir.
Kaynak: Supreme (şarkı)
profesyonel kaykaycılarla ropörtajlar, müzik gruplarıyla ropörtaj ve anlatımlar, kaykay parkı anlatımları ve değişik diğer eklentiler içerir.
Kaynak: Thrasher

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.