Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

ELISA ne demek?

 - 3 sözlük, 3 sonuç.

BSTS / Doğum ve Jinekoloji Terimleri Sözlüğü

ELISA anlamı İng. ELISA
Enzimle etiketli immünoreaktan (antijen veya antikor) ve immünosorbentin (antijen ve antikor solid bir desteğe bağlanır) kullanıldığı herhangi bir enzim immünoassay.

BSTS / Mikrobiyoloji Terimleri Sözlüğü

ELISA anlamı İng. ELISA
Antikor veya antijenleri tespit etmek veya miktarını belirlemek için antijen enzimle işaretli antikor kullanmaya dayalı bir teknik.

BSTS / Su Ürünleri Terimleri Sözlüğü

ELISA anlamı İng. enzyme-linked immunosorbent assay
Belli bir enzimle işaretlenmiş test maddesi olan antijen veya antikor kullanılarak spesifik antijen veya antikoru belirleme amacıyla uygulanan, çok duyarlı bir laboratuvar yöntemi.

"ELISA" için örnek kullanımlar

Geçtiğimiz yıl Mannheim'da birinci olan Elisa Schwarzwäller'nın Türkçe sunuculuk yapması programa renk kattı.
Mannheim in the past year to make the first host of the program, which added color Elisa Schwarzwäller'nın Turkish.
Kaynak: zaman-online.de
Polisin kimliğini tespit ettiği cesedin üç haftadır aranan 21 yaşındaki Kanadalı Elisa Lam adlı genç bir öğrenciye ait olduğu ortaya çıktı.
The police identified the body as 21-year-old Canadian sought-after three weeks of Elisa Lam turned out to be a young student.
Kaynak: posta.com.tr
TATİL için gittiği ABD'nin Los Angeles kentinde iki haftadan uzun süre önce kaybolan 21 yaşındaki Kanadalı öğrenci Elisa Lam'in cesedi, önceki gece bir otelin çatısındaki su tankında bulundu.
HOLIDAY went to the city of Los Angeles two weeks, the United States lost a long time ago Elisa Lam's 21-year-old Canadian student's body found in water tank on the roof of a hotel the night before.
Kaynak: hurriyet.com.tr
Kısa adı RECOMED olan Akdeniz Zeytin Şehirleri Birliğinin Fas'ın Meknes şehrinde yapılan toplantısına İtalya'dan Akdeniz Zeytin Şehirleri Birliği Başkan Enrico Lupi, Akdeniz Zeytin Şehirleri Genel Sekreter Elisa Scuto ile Prof.
Short name of the city of Meknes in Morocco recomed meeting of the Association of Cities of the Mediterranean Olive Olive cities of Italy, the Mediterranean Union, President Enrico Lupi, Mediterranean Olive Cities with the Secretary-General Prof. Elisa Scuto.
Kaynak: haberler.com
Elisa şu anlamlara gelebilir: Elisa (isim), cennet kapısında bekleyen melek anlamına gelen isim. ELISA veya enzim ilintili immün test, virüs
Kaynak: Elisa
Bu kişiler aynı zamanda Anti-HIV testi (ELISA testi negatif) kişilerdir. Kanında HIV virüsü bulunan kişilere "HIV pozitif" veya "HIV
Kaynak: HIV
Bulaşma gerçekleştikten 3 ay sonra yapılan ELISA testleri en doğru sonucu verir. Tarihçe ve coğrafi dağılım : Bilinen ilk AIDS vakaları 1981 '
Kaynak: AIDS
Bu kişiler aynı zamanda Anti-HIV testi (ELISA testi negatif) kişilerdir. HIV genelde, kan testi ile tanımlanır, bu da HIV antibody veya HIV
Kaynak: HIV negatif

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.