Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

farklılaştırmak ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

farklılaştırmak anlamı
(-i) Farklı duruma getirmek.

"farklılaştırmak" için örnek kullanımlar

Sevgililer Gününü farklılaştırmak ve özel kılmak için 14 Şubat 17 Şubat tarihleri arasında Turkuazoo'ya gelmeniz yeterli.
Differentiate and make it special for Valentine's Day, February 14, 17 between February Turkuazoo need to come over.
Kaynak: haberler.com
Bu, kötü gidişi farklılaştırmak için turizm ekonomisinin içerisinde belirleyici etken olarak yeni bir enstruman ortaya çıktı.
This is to differentiate downturn in the tourism economy, a new instrument emerged as the decisive factor.
Kaynak: maxihaber.net
Kadın girişimcilere yönelik söz konusu projeyi farklılaştırmak isteyen Yapı Kredi, EBRD kredisi kapsamında Türkiye'nin çeşitli noktalarında kadınlarla toplantılar düzenledi.
Building credit for women entrepreneurs who want to differentiate the Project, held meetings with women at various points in Turkey within the scope of the EBRD loan.
Kaynak: aa.com.tr
Bu işgalden kurtulmak isteyen birey, yeni çıkan metalarla ya da bu metaların bulunduğu mekanlarda bulunarak kendisini farklılaştırmak ve önemli insan mertebesine yükseltmek istemektedir.
This is the individual who wants to get rid of the occupation, the new bulunarak the commodities in the areas where these commodities, or to differentiate itself and wants to raise the rank of major human.
Kaynak: haber.sol.org.tr
Ressamlık işiyle Fransız yönetimindeki kariyerini farklılaştırmak için ismini "Benett" olarak değiştirdi. Benett, Jules Verne kitaplarının
Kaynak: Léon Benett
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.