Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

firkateyn ne demek?

 - 2 sözlük, 2 sonuç.

BSTS / Tarih Terimleri Sözlüğü

firkateyn anlamı İng. Fregate Alm. Fregatte Fr. frégate
Üç direkli ve yalnız yelkenle yol alan bir savaş gemisi.

Türkçe - İngilizce

firkateyn anlamı
isim
1) frigate

"firkateyn" için örnek kullanımlar

Yani Fransızlardan firkateyn satın alıp almayacağımız veya Fransız şirketlerin ülkemiz Yunanistan'a yatırım yapıp yapmayacakları açısından değil.
So do not take the French frigate purchase, or if they are taking in terms of French companies to invest in Greece, not Turkey.
Kaynak: azinlikca.net
Dünya Savaşı'nın patlak vermesinden hemen önce bir firkateyn kaptanı oldu. Daha sonra Reich Şansölyesi Hitler'e tekrar deniz irtibat
Kaynak: Karl-Jesco von Puttkamer
Bütün evreleri, deniz kuşlarında, deniz kırlangıcı , sümsük kuşu , firkateyn kuşu , tropik kuşu ve fırtına kuşları nda asalaktır.
Kaynak: Sümsük kenesi
1 E-3F Awacs uçağı 1 destroyer 1 firkateyn | güç2 | güç3 | kayıp1 Kayıp yok | kayıp2 4 tank imha edildi | kayıp3 | notlar
Kaynak: Harmattan Operasyonu
2 firkateyn (HMS Cumberland ve HMS Westminster SSN denizaltıları (HMS Triumph dahil. 6 GR4 tornadoları. 12 Eurofighter Typhoon. E3D Sentry
Kaynak: Ellamy Operasyonu
aldığı bir temas grubu oluşturulmuş bu kapsamda oluşturulması planlanan uluslararası deniz gücüne Türkiye'den bir firkateyn görevlendirilmişti.
Kaynak: TCG Giresun (F-491)
Numanci, Blanca, Villa Madrid, Resolución ve Vencedora adlı firkateyn ler şehri 3 saat boyunca vururlar. Şehir büyük ölçüde tahrip olur.
Kaynak: Valparaíso, Şili
9 kalyon, 3 firkateyn, 4 ateş gemisi ve 4 nakliye gemisi | güç3 | kayıp1 15 kalyon, 4 fırkateyn ve 40 parça ufak gemi yanmış ve batmıştır. "
Kaynak: Çeşme Deniz Muharebesi
Brandenburg sınıfı gemiler, hizmete girişlerinin ardından daha eski dört Sachsen sınıfı zırhlı firkateyn ile beraber I. Savaş Filosu'na
Kaynak: Brandenburg sınıfı zırhlı
Savaş Filosu'nun I. bölüğüne atandı Brendenburg sınıfı gemiler I. Bölük'te yer alırken, daha eski dört Sachsen sınıfı zırhlı firkateyn II.
Kaynak: Turgut Reis (zırhlı)

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.