Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

güvenceli ne demek?

 - 3 sözlük, 3 sonuç.

BSTS / Tecim, Maliye, Sayışmanlık ve Güvence Terimleri Sözlüğü

güvenceli anlamı İng. sacured Osm. sigortalı Fr. assuré
Toplumsal güvenceler kurumuna göre güvenceli sayılan kişi.

Güncel Türkçe Sözlük

güvenceli anlamı
sf. Güvencesi olan, güvence sağlayan, garantili.

Türkçe - İngilizce

güvenceli anlamı
sıfat
1) fail-proof
2) fail-safe

güvenceli eş anlamlısı

garantili
sf. Garantisi olan, güvenceli: "Bu saat üç sene garantilidir." -N. Hikmet.

"güvenceli" için örnek kullanımlar

5 milyon konut deprem güvenceli!
5 million residential earthquake guaranteed!
Kaynak: ekonomi.haberturk.com
Visa güvenceli kartın içindeki bakiye oyunlarca harcanmasının ardından, bu karta Denizbank'ın 1600′den fazla ATM'inden de yükleme yapılabilecek.
Balance of the secured Visa card spending of oyunlarca then the installation can be done to this card ATM'inden Denizbank more than 1600.
Kaynak: webrazzi.com
Atılan sloganlarda kadınlar 'güvenceli iş' talebini daha yüksek haykırırken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Üç çocuk' çağrısı ve kürtajla ilgili açıklamalarına yürüyüşe katılan tüm gruplar tepki gösterdi.
Women scored slogans 'secure job' demand for higher crying, Prime Minister Recep Tayyip Erdogan's 'three children' call and reacted to all the groups involved in abortion-related announcements walk.
Kaynak: odatv.com
Kamuda istihdam edilen 4/B, 4/C, 50/D, taşeron, kapsam içi, kapsam dışı vb gibi farklı statülerdeki kamu emekçileri 4/A kadrosuna alınarak, iş güvenceli olarak çalıştırılmalı, taşeron ve sözleşmeli çalışma yasaklanmalıdır.
Employed in the public sector 4 / B, 4 / C, 50 / D, subcontractor, in the scope, the scope of the different statuses such as non-public sector workers 4 / A squad based business operated as a secure, subcontractors and contract labor should be prohibited.
Kaynak: gazetea24.com
Alman İmparatorluk Bankası, imparatorluk güvenceli banknotları ve ayrıştırıcı sikkelere talep üzerine ana kasasındaki para birimi
Kaynak: Nümismatik
daha güneyde ve Bizans yerleşkeleri yakınlarından geçtiği için daha güvenceli olan bir güney güzergah takip etti Bu inanılır modern kaynağa
Kaynak: Birinci Haçlı Seferi

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.