Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

Arapgir ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

Arapgir anlamı
öz. is. (ara'pgir) Malatya iline bağlı ilçelerden biri.

"Arapgir" için örnek kullanımlar

Kapalı bulunan köy yoları, Hekimhan'da 4, Pütürge'de 1,Doğanyol 3,Arapgir 5 köy bulunmakta.
Off the village yos, Hekimhan 4, Pütürge'de 1, Doğanyol 3, there are 5 villages Arapgir.
Kaynak: malatyaguncel.com
Bir hayırsever tarafından yapılan Arapgir Devlet Hastanesi'nin inşaatının ise tamamlandığını ve bakanlık tarafından kabulünü bekleniyor.
The completion of the construction carried out by a charitable Arapgir State Hospital and is expected to acceptance by the ministry.
Kaynak: focushaber.com
İl Özel İdaresi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Arapgir'de 5, Hekimhan'da 4, Doğanyol'da 3 ve Pütürge'de 1 köy yoluna ulaşım sağlanamıyor.
According to a written statement of Special Provincial Administration, Arapgir at 5, Hekimhan 4, Doğanyol'da 3 and Pütürge'de be available in one village road transportation.
Kaynak: haberler.com
Bu isimlerden Erman Ilıcak Darende, Ahmet Çalık Yeşilyurt, Mustafa Küçük Doğanşehir, Mehmet Ali Aydınlar ile Adil Üstündağ ise Arapgir ilçesi kökenliler.
Erman Ilıcak Darende these names, Ahmet Çalık Yesilyurt, Mustafa Small Dogansehir, Mehmet Ali Intellectuals and the Arapgir county fair Üstündağ origin.
Kaynak: malatyahaber.com
Arapgir, Malatya'nın bir ilçe sidir. Arapgir'in eski adı Daskuza dır. Daskuza (Arapgir) civarındaki yerleşim birimlerinin en eskilerinden
Kaynak: Arapgir, Malatya
Arapgir Katedrali, 13. yüzyıl da Arapgir 'de inşa edilen Ermeni Apostolik Kilisesi . Tarihçe: annesi olarak isimlendirilen Arapgir katedrali 13.
Kaynak: Arapgir Katedrali
Sugeçti, Malatya İli Arapgir İlçesine Bağlı Sugeçti Köyü'nün eski ismi Arhut tur. İlçe merkezine uzaklığı 30 km dir. Köyün Yanıklar,
Kaynak: Sugeçti, Arapgir
Gebeli, Malatya ilinin Arapgir ilçesine bağlı bir köydür. Coğrafya : Köy, Şehir merkezine 80, ilçe merkezine 45 km uzaklıktadır.
Kaynak: Gebeli, Arapgir
Bostancık köyü Malatya ilinin Arapgir ilçesine bağlı 42 köyünden biridir. Köyün merkeze uzaklığı 25 km'dir. Bahçeler ve Bulgurlu(Puşeyin)
Kaynak: Bostancık, Arapgir
Zompa, Malatya ilinin Arapgir ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyümüzün asıl tarihi hakkında elimizde çok fazla bilgi yoktur.
Kaynak: Zompa, Arapgir
Taşdibek Köyü, Malatya ili , Arapgir ilçesine bağlı batıda 2184 metre yükseklikteki Eyerli Dağı , kuzeyde zengin bitki örtüsü ve geniş
Kaynak: Taşdibek, Arapgir
Kılıçlı, Malatya ilinin Arapgir ilçesine bağlı bir köydür. Coğrafya : Köy, Şehir merkezine 90, ilçe merkezine 35 km uzaklıktadır.
Kaynak: Kılıçlı, Arapgir
Kazanç, Malatya ilinin Arapgir ilçesine bağlı bir köydür. Coğrafya : Köy, Şehir merkezine 72, ilçe merkezine 35 km uzaklıktadır.
Kaynak: Kazanç, Arapgir
Kayakesen, Malatya ilinin Arapgir ilçesine bağlı bir köydür. Coğrafya : Köy, Şehir merkezine 110, ilçe merkezine 13 km uzaklıktadır.
Kaynak: Kayakesen, Arapgir
Onar, Malatya ilinin Arapgir ilçesine bağlı bir köydür. Coğrafya : Köy, Şehir merkezine 110, ilçe merkezine 15 km uzaklıktadır.
Kaynak: Onar, Arapgir
Meşeli, Malatya ilinin Arapgir ilçesine bağlı bir köydür. Coğrafya : Köy, Şehir merkezine 80, ilçe merkezine 55 km uzaklıktadır.
Kaynak: Meşeli, Arapgir
Koru, Malatya ilinin Arapgir ilçesine bağlı bir köydür. Coğrafya : Köy, Şehir merkezine 140, ilçe merkezine 20 km uzaklıktadır.
Kaynak: Koru, Arapgir
Konducak, Malatya ilinin Arapgir ilçesine bağlı bir köydür. Coğrafya : Köy, Şehir merkezine 75, ilçe merkezine 55 km uzaklıktadır.
Kaynak: Konducak, Arapgir
Aktaş, Malatya ilinin Arapgir ilçesine bağlı bir köy dür. Coğrafya : Köy, şehir merkezine 100, ilçe merkezine 22 km uzaklıktadır.
Kaynak: Aktaş, Arapgir
Ormansırtı, Malatya ilinin Arapgir ilçesine bağlı bir köydür. Tarihi: Cücen Türklerinden geldiği için Cücügen adını almıştır.
Kaynak: Ormansırtı, Arapgir
Sipahiuşağı, Malatya ilinin Arapgir ilçesine bağlı bir köydür. Coğrafya : Köy, Şehir merkezine 80, ilçe merkezine 50 km uzaklıktadır.
Kaynak: Sipahiuşağı, Arapgir
Sinikli, Malatya ilinin Arapgir ilçesine bağlı bir köydür. Coğrafya : Köy, Şehir merkezine 80, ilçe merkezine 50 km uzaklıktadır.
Kaynak: Sinikli, Arapgir
Selamlı, Malatya ilinin Arapgir ilçesine bağlı bir köydür. Coğrafya : Köy, Şehir merkezine 110, ilçe merkezine 17 km uzaklıktadır.
Kaynak: Selamlı, Arapgir

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.