Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

kılsız ne demek?

 - 2 sözlük, 2 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

kılsız anlamı
sf. Kılı olmayan.

Türkçe - İngilizce

kılsız anlamı
sıfat
1) glabrous

"kılsız" için örnek kullanımlar

Kemelerde ter üreten organlar eksiktir, bu yüzden fazla sıcaklıklarını kılsız yerlerinden (ayakları, kulakları vs.) dışarıya verirler.
Kaynak: Keme
iki göz üzerinde bulunan kaş araları açık ve kılsız olduğu gibi, bazende kıllı olabilir ve iki kaşı birbirine birleştirir. Bu kaş şekline
Kaynak: Kaş
genç ya da genç görünümlü (18-23 yaşlarında) ince, ektomorf yapıdaki, çok az kıla sahip ya da kılsız olan ve yüz kılları bulunmayan
Kaynak: Twink
Yaşadıkları coğrafya: Kaba etleri kılsız olanlar da vardır. Kılsız yerleri kırmızımsı veya mavi renktedir. Büyüklükleri çok değişiktir.
Kaynak: Primat
27: 16 Ellerinin üstünü, ensesinin kılsız yerini oğlak derisiyle kapladı. 27: 17 Yaptığı güzel yemekle ekmeği Yakup'un eline verdi.
Kaynak: Esav
Erginlerde kılsız olan prosoma turuncu renkli olup kenarları daha parlaktır. Opisthosomanın ana rengi kırmızımsıdan sarımsı yeşile kadar
Kaynak: Araniella displicata
Transdermal sistem: Uygulama bölgesinin kılsız olması tercih edilir. Günümüzde çoklukla nikotin ve nasır bantlarında kullanılmaktadır.
Kaynak: İlaç
Yakup bedeni kardeşine nazaran kılsız olduğu için yakalanmaktan korkuyordu ancak İshak farketmedi. Giysilerini kokladı ve şöyle dedi: :"
Kaynak: Yakup

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.