Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

kışkırtıcılık ne demek?

 - 2 sözlük, 2 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

kışkırtıcılık, -ğı anlamı
is. 1. Kışkırtıcı olma durumu. 2. Kışkırtıcı ajana özgü davranış.

Türkçe - İngilizce

kışkırtıcılık anlamı
isim
1) barratry
2) demagogy
3) incendiarism

"kışkırtıcılık" için örnek kullanımlar

Özellikle vatandaşlarımız arasında etnik kışkırtıcılık anlamına gelecek, ırkçılık anlamına gelebilecek sözlerin bazı siyasilerden kaynaklanması çok kaygı verici.
That the future of our citizens, especially ethnic incitement, racism, words can mean very worrying result from some politicians.
Kaynak: iha.com.tr
''Özellikle vatandaşlarımız arasında etnik kışkırtıcılık anlamına gelebilecek, ırkçılık anlamına gelebilecek sözlerin bazı siyasilerden kaynaklanması çok kaygı vericidir.
Of citizens, especially ethnic incitement'' could mean, words can not mean racism is very worrying result from some politicians.
Kaynak: haber7.com
bilinçli kışkırtıcılık, kabul görmüş ve tekdüzeleşmiş yaşam biçiminin yeniden düzenlenmesi (ya da düzensizleştirilmesi) punk yaşam
Kaynak: Punk rock
Parti Kongresinde ise Vieira “savaş çıkartmak için kışkırtıcılık” suçundan partiden atılır ve yerine eski başbakanlardan Manuel Saturnino
Kaynak: PAIGC
Sütyen 'e kışkırtıcılık ve çekicilik katan fantezi sütyen modellerine verilen isimdir. Kaynakça : Brassiere- Kategori:İç çamaşırlar Kategori:
Kaynak: Sutyen
çıkması için isyanın liderlerinden olan ve Sinop'ta sürgünde bulunan Yakova'lı Rıza ile anlaşmış ve kışkırtıcılık yapmış olduğu belirtilemektedir.
Kaynak: V. Mehmed
Betşeba hem de Olympia ölümlülükleri izleyiciye sunulan sade kadınlardı Fakat Manet, Rembrandt'ın aksine bu sadeliğe kışkırtıcılık da eklemişti.
Kaynak: Olympia (tablo)

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.