Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

Arhavi ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

Arhavi anlamı
öz. is. (a'rhavi) Artvin iline bağlı ilçelerden biri.

"Arhavi" için örnek kullanımlar

İlçemiz Arhavi'de geçtiğimiz hafta sonu tek bir spor müsabakası oynandı.
Arhavi our district at the end of last week, played only a sporting event.
Kaynak: 08haber.com
Arhavi'ye tasarım mimarlık fakültesi açıldı. Arhavi'de Çay Kur'un bir yeri var.
Arhavi to the faculty of architecture design is opened. Arhavi 'has a special place in the Tea Setup.
Kaynak: 08haber.com
12 Mart Arhavi'nin kurtuluşu nedeni ile ilçede yapılacak kutlama programlarına start verildi.
March 12 Arhavi 'celebration held in the county due to the liberation of the program was launched.
Kaynak: 08haber.com
Grup'ta İzmir Altınordu Konak Belediyesi, Eskişehir Büyükşehirspor, Arhavi Belediyesi ve Van Gençlikspor, 2.
Group and the Golden Horde in Izmir Konak Municipality, Eskisehir Büyükşehirspor, Arhavi Municipality and Van Gençlikspor, 2
Kaynak: hurriyet.com.tr
Arhavi (Lazca : Arkabi; Gürcüce : არქაბი, arkabi), Türkiye Cumhuriyeti 'nin Karadeniz Bölgesi 'nde bulunan Artvin ili ne bağlı bir ilçe ve
Kaynak: Arhavi
Boğaziçi Mahallesi Arhavi 'nin 7 mahallesinden biridir. Arhavi Devlet Hastanesi bu mahallede bulunmaktadır. Arhavi Teknik ve Endüstri
Kaynak: Boğaziçi, Arhavi
Musazade Mahallesi Arhavi 'nin 7 mahallesinden biridir. Mahallede Atatürk İlköğretim Okulu, Hüseyin Gürkan Lisesi ve Orhan Yücel Kız
Kaynak: Musazade, Arhavi
Kale Mahallesi Artvin iline bağlı Arhavi ilçesinin 7 mahallesinden biridir. Eski adı Melen Noğa'dır. Altyapı bilgileri: Mahallede okul
Kaynak: Kale, Arhavi
Ortaköy (bucak merkezi), Artvin ilinin Arhavi ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi
Kaynak: Ortaköy, Arhavi
Balıklı, Artvin ilinin Arhavi ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Balıklı, Arhavi
Küçükköy, Artvin ilinin Arhavi ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Küçükköy, Arhavi
Konaklı, Artvin ilinin Arhavi ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Konaklı, Arhavi
Ulukent, Artvin ilinin Arhavi ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Asıl adı aşşağı pilargettir(balıklı), pilarget(balıklı) köyünün altında
Kaynak: Ulukent, Arhavi
Kavakköy, Artvin ilinin Arhavi ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Kavakköy, Arhavi
Güngören, Artvin ilinin Arhavi ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Güngören, Arhavi
Güneşli, Artvin ilinin Arhavi ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Güneşli, Arhavi
Derecik, Artvin ilinin Arhavi ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Derecik, Arhavi
Boyuncuk, Artvin ilinin Arhavi ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Boyuncuk, Arhavi
Başköy, Artvin ilinin Arhavi ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Başköy, Arhavi
Arılı, Artvin ilinin Arhavi ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Arılı, Arhavi
Yukarı Şahinler, Artvin ilinin Arhavi ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: 1923-1965 yılları arasında köy statüsüne kavuşmuştur.
Kaynak: Yukarı Şahinler, Arhavi
Dikyamaç, Artvin ilinin Arhavi ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Dikyamaç, Arhavi
Kireçlik, Artvin ilinin Arhavi ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Kireçlik, Arhavi
Kestanealan, Artvin ilinin Arhavi ilçesine bağlı bir köy dür. Bu köyün tarihi,muhtar Ali Rıza Ataman ın doğumuyla başlamıştır....
Kaynak: Kestanealan, Arhavi

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.