Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

Neonazi ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

Neonazi anlamı
öz. is. Neonazizm yanlısı.

"Neonazi" için örnek kullanımlar

Neonazi muhbirlere milyonlarca Avro!
Neonazi informers millions of euros!
Kaynak: dunyabulteni.net
İspanya'nın başkenti Madrid'de, yaklaşık 4 sene önce bir evsizi döverek komalık eden ve Neonazi olduğu iddia edilen 5 kişi dün hakim karşısında çıktı.
Spain's capital Madrid, about 4 years ago and the Nazis claimed to be a homeless man beating komalık 5 people who went to court yesterday.
Kaynak: haber7.com
Pohl, Almanya Federal Parlamento Araştırma Komisyonu'nun, Neonazi cinayetleriyle ilgili olarak yaz başında açıklayacağı raporun, Türkçe olarak da yayınlanacağını açıkladı.
Pohl, the German Federal Parliament, the Commission of Inquiry, which was announced at the beginning of the summer in the killings of Neonazi report, published in Turkish explained.
Kaynak: haber.stargazete.com
Yaklaşık dört yıl önce İspanya'nın başkentinde bir evsizi döverek komalık eden ve daha sonra neonazi olduğu iddia edilen 5 kişini dün bakılan davasında sanıkların avukatı şok yaratı.
About four years ago in the capital of Spain, which komalık beating a homeless man and then 5 neonazi the person claimed to be the case, the defendants' lawyer yesterday shocked creation cared for.
Kaynak: sonhaber.nl
Neonazi Seri Cinayetleri ve medyada Boğaziçi Seri Cinayetleri veya Döner Cinayetleri adıyla da anılan, 2000 -2007 arası Almanya 'da
Kaynak: Neonazi Seri Cinayetleri

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.