Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

olimpiyat oyunları ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

BSTS / Atletizm Terimleri Sözlüğü

olimpiyat oyunları anlamı İng. Olympic games Alm. Olympischen Spiele Fr.Jeux olympiques
Her dört yılda bir kez, her biri başka bir ülkede yapılmak üzere Uluslararası Olimpiyat Kurulunca düzenlenen uluslararası spor yarışları ile şenlikleri.

"olimpiyat oyunları" için örnek kullanımlar

Olimpiyat Oyunları'ndan güreş sporunun kaldırılması şimdilik söz konusu değil.
Olympic Games from the abolition of the sport of wrestling is not in question.
Kaynak: trtspor.com.tr
Daha önce Beijing 2008'de Lu'ya elenerek Olimpiyat Oyunları'nın dışında kalan Andy Murray, Indian Wells'te bunun yaşanmasına izin vermedi.
Lu previously eliminated in 2008 Olympic Games in Beijing 's outside Andy Murray, Indian Wells did not permit the emergence of this.
Kaynak: tr.eurosport.com
Türk sporunun geleceği açısından çok büyük önem taşıyan 2020 Olimpiyat Oyunları'nın ev sahipliği için İstanbul müthiş bir mücadele veriyor.
Of very great importance for the future of Turkish sports 2020 Olympic Games of London is to host a terrific struggling.
Kaynak: sabah.com.tr
Güreşin 2020 Olimpiyat Oyunları'ndan çıkarılmasına tepkiler çığ gibi büyüyor. Olimpiyat şampiyonları Mahmut Demir ve Şeref Eroğlu kararın kabul edilemez olduğunu söyledi.
2020 Olympic Games in wrestling from the removal is growing like an avalanche of responses. Mahmut Demir Olympic champions and honorary Eroglu said that the decision can not be accepted.
Kaynak: zaman.ro

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.