Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

rekreasyon ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

rekreasyon anlamı
is. 1. İnsanların boş zamanlarında, eğlence ve spor amacı ile gönüllü olarak katıldıkları etkinlikler. 2. Bir bölgeyi insanların eğlenme, dinlenme amacıyla kullanabilecekleri bir duruma getirme.

"rekreasyon" için örnek kullanımlar

Mağaraları temizleyip rekreasyon alanı yapmayı düşünüyorduk.
Caves are thought to clear the recreation area.
Kaynak: haber.stargazete.com
O yüzden köyümüzün girişine 6 bin metrekarelik alan üzerine rekreasyon alanı inşa ediyoruz.
That's why the entrance of our village, we are building a recreation area on an area of 6 thousand square meters.
Kaynak: haber.stargazete.com
İlk etabı satışa sunulacak Başiskele projesi, dört kattan oluşan mimari yapısı, geniş rekreasyon alanları dikkat çekiyor.
Başiskele will be available in the first phase of the project, the architectural structure consisting of four floors, large recreation areas attract attention.
Kaynak: ekonomi.milliyet.com.tr
Turgutlu'da Irlamaz Vadisi 2'nci Rekreasyon alanına yapılacak olan 2 bin 500 kişilik spor salonunun temeli için ilk kazmalar vuruldu.
2nd Irlamaz Valley Recreation area Turgutlu 2 thousand 500 people, which will be the basis of a gym for the first digging down.
Kaynak: haberciniz.biz
İstanbul Akvaryum, şehrin Avrupa Yakası 'nda Bakırköy ilçesi Şenlikköy (Florya) mahallesi sınırları içinde bulunan bir rekreasyon alanı.
Kaynak: İstanbul Akvaryum
nitelikteki özel tanımlı (karayolları, turizm alanları, koruma alanları, nehir ve göl kıyıları, spor ve eğlence kompleksleri, rekreasyon alanları vb.)
Kaynak: Peyzaj projesi
ve su kıyısı rekreasyon tesislerinin yapısal ve bitkisel tasarımını yapar, uygular ve bakımını yürütür. Tarımsal amaçlı çiftlik ve hobi
Kaynak: Peyzaj mimarlığı
15'ini de yapılar ve meydanların oluşturduğu Ankara'nın en büyük rekreasyon alanlarından biridir. 1977 yılına kadar golf kulübü olarak
Kaynak: Altınpark (park)
tali ürünler üretimi, yaban hayatı, kaliteli içme suyu temini, doğal peyzajın korunması, rekreasyon, biyolojik çeşitlilik yönetimi, havza
Kaynak: Ormancılık
Ayrıca baraj sulamanın yanında balıkçılık, rekreasyon ve su sporlarının yapılabileceği şekilde tasarlanacak. Ayrıca ilçede daha önce
Kaynak: Altınözü
rekreasyon alanları bulunmaktadır. Fotoğraflar : Resim:Yuvacık1. jpg | Kirazdere Barajı Görüntüsü Resim:Yuvacık2. jpg | Kirazdere Barajı
Kaynak: Kirazdere Barajı
Cimiano geçmeden önce Rozzano, 1 yakın belediyesi Santa Chiara e San Francesco bucak rekreasyon merkezinde çocukken futbol oynamaya başladı.
Kaynak: Mattia De Sciglio

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.