Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

sundu ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Türkiye Türkçesi Ağızları Sözlüğü

sundu anlamı
Makas

Karabüzey *Araç, Aşağı Kayı, *Tosya, -Kastamonu
Oğlakçılar *Boyabat -Sinop
*Iğdır -Kars

"sundu" için örnek kullanımlar

Avea ve BJK dünyada ilk kez kurumsal taraftar hattını piyasaya sundu.
Avea and BJK has launched the world's first line of corporate supporters.
Kaynak: sabah.com.tr
Intel ayrıca bu işlemcinin Z2560 ve Z2520 modellerini de piyasaya sundu.
Z2560 and Z2520 models of this processor Intel also introduced.
Kaynak: haber.gazetevatan.com
Hem Cumhurbaşkanımız hem Başbakanımız güven mektuplarını sundu.
Submitted letters of the President and Prime Minister of confidence.
Kaynak: ntvmsnbc.com
Samsung bu telefonda detaylı ve gelecek vaat eden teknolojiler sundu.
Samsung this phone offered detailed and promising technologies.
Kaynak: haberciniz.biz
1995 yılında Kanal D 'ye geçerek hem muhabir hem de gece haberleri'ni sundu. 1999 yılında NTV 'de haber spikeri olarak yaptı.
Kaynak: Handan Güçyılmaz
Kanal a'da "Yıldızdan Mahyalar" isimli programı sundu. yılında Kanal 1'de yayınlanan "Türkiye'de ve Avrupa'da Ramazan" isimli programı sundu.
Kaynak: Serdar Tuncer
Ardından birçok televizyon programında görev yapmıştır. Show TV 'de Caner Karaer 'le birlikte Sabah Haberleri 'ni sundu. programını sundu.
Kaynak: Burçin Atılgan
Daha sonra Kanal D 'de yaz dönemlerinde Haftasonu Haberleri'ni sundu. 2009 yılında CNN Türk 'e geçti. programını Serdar Cebe 'yle beraber sundu.
Kaynak: Seda Öğretir
Sonra Kanal D 'ye geçerek muhabirlik yaptı. Çalar Saat programını Serdar Cebe 'yle beraber sundu. Haftasonu Haberleri'ni sundu.
Kaynak: Didem Arslan Yılmaz
Perez Hilton : online sunucu; kırmızı halı ve kulis sunucusu; En İyi Sanatçı Ödülü'nü sundu. 30 Seconds To Mars : VIP Bar Area sunucuları
Kaynak: MTV Avrupa Müzik Ödülleri 2008
Daha sonra Kanal 24 'te hem Moderatör Akşamüstü hem de Tatlı Sert programını sundu. yılında TRT Türk 'te Küresel Nabız programını sundu.
Kaynak: Bahar Feyzan
7 Ocak 2011'den başlayarak NTV 'de Geveze ile Fazla Mesai adlı televizyon programını sundu. Uzun bir süre Power FM 'de program yaptıktan
Kaynak: Bay J
Sunucular : Ricky Martin - Lady Gaga 'yı sundu. Blake Shelton - Miranda Lambert 'ı sundu. Lenny Kravitz - Muse 'u sundu. Janelle Monáe 'ni sundu.
Kaynak: 2011 Grammy Ödülleri
Albümdeki "Stir Me Up ", "Milk Chocolate Girl ", "Ain't No Love Lost " ve "Bad Boy " şarkılarını single olarak da satışa sundu.
Kaynak: Hadise
Bugüne kadar Almanya , İtalya ve Birleşik Krallık , ödül törenini en az iki kere sundu. Almanya 2007 'de töreni üçüncü kere sundu.
Kaynak: MTV Avrupa Müzik Ödülleri
1993-1999 senelerinde çeşitli radyolarda "Düşünen İnsanlar İçin" isminde bir program hazırlayıp sundu. STV'de 3 sene "Yolcu" programını sundu.
Kaynak: Kemal Ayyıldız
Sean Kingston Justin Bieber 'ın performansını sundu. 50 Cent Chris Brown 'nın performansı sundu. Jennifer Hudson Favori Rap/Hip-Hop
Kaynak: 39. Amerikan Müzik Ödülleri
1994 yılında Star TV 'de Şok programı'nı sundu. Bosna Belgeseli, Bosna'nın Son 365 Günü ve Ölüm Kampları belgeseli'ni hazırlayıp sundu.
Kaynak: Korcan Karar
Eylül 1965'de Audi tekrar bir çıkış yaparak 72 beygirlik 4 kapılı sedanını piyasaya sundu, dünyanın en modern motorlarından biriyle.
Kaynak: Audi
1996'dan bu beri Milliyet Gazetesi 'nin başyazarıdır.Kanal D 'de 8 yıl siyasi olayları yorumladı. Durum adlı programı hazırladı ve sundu
Kaynak: Güneri Cıvaoğlu
1990-1991 TRT 1 Gün Başlıyor programını,Show Tv için 1992-1999 yıllarında yapılan Sıcağı Sıcağına haber programını sundu...
Kaynak: Cem Kurtoğlu
Daha sonra Ali Kırca ekibinde atv 'ye geçerek Kahvaltı Haberleri ve Gün Ortası Haberleri'ni sundu. la birlikte 60 Dakika programını sundu.
Kaynak: Caner Karaer
1995 yılında Star TV 'den ayrılıp Show TV 'ye geçerek Yaz Haftasonu Haberleri'ni sundu. 1996 yılında kendi kanalında Haftasonu
Kaynak: Hamit Özsaraç
Ardından Star TV 'ye geçerek Öğle Bülteni ve Ana Haber'i sunmuştur. Cine5 'e geçerek Öğle Bülteni sundu. birlikte Haftasonu Ana Haber'i sundu.
Kaynak: Türkan Varol

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.