Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

Yağlıdere ne demek?

 - 2 sözlük, 3 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

Yağlıdere anlamı
öz. is. (yağlı'dere) Giresun iline bağlı ilçelerden biri.

Yerleşim Birimleri Sözlüğü

Yağlıdere anlamı
Gümüşhane ili, merkez ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.
Yağlıdere anlamı
Sivas ili, Yavu bucağına bağlı bir yerleşim birimi.

"Yağlıdere" için örnek kullanımlar

GİRESUN Yağlıdere'de kafesi bulunan Ahmet Bayram, kitap okuyana bedava çay kampanyası başlattı.
Yağlıdere GİRESUN in the cage Ahmet Bayram, the book reads launched a campaign to free tea.
Kaynak: takvim.com.tr
İlimiz Merkez, Espiye, Bulancak, Görele, Eynesil, Yağlıdere ilçelerinden katılan yarışmacılar arasından birinci Espiye'den katılan Selma İmamoğlu oldu.
Our city center, Espiye, Bulandshahr, relative, Eynesil, Yağlıdere among the contestants participating in the counties participating in the first Espiye'den Selma was Imamoglu.
Kaynak: giresungazete.net
ad Yağlıdere | harita Giresun in Turkey. svg | harita boyut 250px | harita açıklama Türkiye'de yeri | harita1 Yağlıdere. svg | harita1 boyut
Kaynak: Yağlıdere
Yağlıdere, Gümüşhane ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe Kültür: kromni köyü. Coğrafya: Gümüşhane merkezine 31 km uzaklıktadır.
Kaynak: Yağlıdere, Gümüşhane
Oruçbey, Giresun ilinin Yağlıdere ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: ORUÇBEY KÖYÜ Yağlıdere /Giresun. Orucbey köyü, (Oruçbeylü), adını
Kaynak: Oruçbey, Yağlıdere
Hisarcık, Giresun ilinin Yağlıdere ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: HİSARCIK KÖYÜ Yağlıdere /Giresun. Köy adını, Fındıkçukuru
Kaynak: Hisarcık, Yağlıdere
Üçtepe, Giresun ili Yağlıdere ilçesine bağlı belde belediye sidir. 27 Mart 1994 mahalli idareler seçimleri ile fiilen kurulmuş ve 1
Kaynak: Üçtepe, Yağlıdere
Güllüce, Giresun ilinin Yağlıdere ilçesine bağlı bir köy dür. Coğrafya: Giresun iline 100 km, Yağlıdere ilçesine 55 km uzaklıktadır.
Kaynak: Güllüce, Yağlıdere
Akpınar, Giresun ilinin Yağlıdere ilçesine bağlı bir köy dür. d Kültür: Köyün gelenek , görenek ve yemek leri hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Akpınar, Yağlıdere
Akköy, Giresun ilinin Yağlıdere ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün tarihi ve adının nereden geldiği bilinmemektedir.
Kaynak: Akköy, Yağlıdere
Küçükköy, Giresun ilinin Yağlıdere ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Küçükköy, Yağlıdere
Ömerli, Giresun ilinin Yağlıdere ilçesine bağlı bir köy dür. 130 haneli ve 648 nüfuslu bir köyümüzdür. Yerleşim birimi olarak ne zaman
Kaynak: Ömerli, Yağlıdere
Ümütbükü, Giresun ilinin Yağlıdere ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği tam olarak bilinmemekle birlikte,
Kaynak: Umutbükü, Yağlıdere
Ahallı, Giresun ilinin Yağlıdere ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve tarihi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Ahallı, Yağlıdere
Elmabelen, Giresun ilinin Yağlıdere ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Elmabelen, Yağlıdere
Akdoğan, Giresun ilinin Yağlıdere ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Akdoğan, Yağlıdere
Gültepe, Giresun ilinin Yağlıdere ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Gültepe, Yağlıdere
Tekkeköy, Giresun ilinin Yağlıdere ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: 12. yüzyıl civarında Türkmen/Çepnilerin Anadolu'ya gelmesiyle
Kaynak: Tekkeköy, Yağlıdere
Ortaköy, Giresun ilinin Yağlıdere ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Ortaköy, Yağlıdere
Koçlu, Giresun ilinin Yağlıdere ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Koçlu, Yağlıdere
Kanlıca, Giresun ilinin Yağlıdere ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Kanlıca, Yağlıdere
Dereköy, Giresun ilinin Yağlıdere ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Dereköy, Yağlıdere

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.