Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

yönetişim ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

yönetişim anlamı
is. Resmî ve özel kuruluşlarda idari, ekonomik, politik otoritenin ortak kullanımı.

"yönetişim" için örnek kullanımlar

İşte bunları sona erdiren modern yönetişim budur.
Here it is the ending of modern governance.
Kaynak: hurriyet.com.tr
Rus hissedar Altimo, Çukurova Grubu'nun kurumsal yönetişim konusunda süregelen engellemesinin SPK'nın Turkcell'e üç bağımsız üye atamasıyla sonuçlanmasının hayalkırıklığı yarattığını açıkladı.
Russian shareholder Altimo, the continued blockade of the Çukurova Group's corporate governance conclusion of the disappointment created by CMB announced that Turkcell, appointing three independent members.
Kaynak: ekoayrinti.com
Yarışma neticesinde il ikincisi olduklarını vurgulayan Özduman, ''Bu sonuç, TKY'nin ve yönetişim anlayışının Gölbaşı ilçesinde ne kadar önem arz ettiğinin bir vurgusu, bir belirtisi, bir göstergesidir.
Place the second emphasized that as a result of the competition Özduman,'' This is the result of TQM and governance as important as understanding what you're an emphasis on urban district, a sign, a sign.
Kaynak: haberdar.com
Avrupa Parlamentosu'nun yeşil ışık yaktığı Avro Bölgesi'nde ekonomik yönetişim paketi uyarınca ortak para sistemine dahil ülkelerin, gelecek yıla ait taslak bütçelerini 15 Ekim'e kadar AB Komisyonu'na sunmaları gerekiyor.
Given the green light of the European Parliament in accordance with the common monetary system package including economic governance in the Eurozone countries, the EU Commission for the next year until 15 October to submit their draft budgets.
Kaynak: ekohaber.com.tr
Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) tarafından; bölge paydaşlarının etkin katılımıyla yönetişim yöntemleri takip edilerek hazırlanmıştır.
Kaynak: Doğu Marmara Kalkınma Ajansı
akışı ve doküman yönetimi (WF & DM), kimlik yönetimi (IDM), yönetişim, risk ve uyumluluk (GRC) ve yönetim danışmanlığı hizmetleri sunulmaktadır.
Kaynak: KoçSistem
şirketlerin varlıklarini korumak için BT yönetişim modeline göre gerekli olan güvenlik ve kontrol seviyelerine karar vermede yardımcı olur.
Kaynak: Cobit
kurumların kendi içlerinde hem de kurumlar arasında yeni yönetişim (en:governance | governance ) yaklaşımları kullanılmasını gerektirmiştir
Kaynak: İşletme enformatiği

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.