Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

zahmetsizce ne demek?

 - 2 sözlük, 2 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

zahmetsizce anlamı
zf. (zahmetsi'zce) Zahmetsiz bir biçimde, zahmet olmaksızın.

Türkçe - İngilizce

zahmetsizce anlamı
zarf
1) cheaply

"zahmetsizce" için örnek kullanımlar

Zahmetsizce iş bulmak için siteye ayda 2 avro ücret ödemek gerekiyor.
Effortlessly have to pay 2 euros a month to find a job site.
Kaynak: trt.net.tr
Aklınca, ''hakem faulü verir, tehlikeyi de zahmetsizce savuştururuz'' diye düşündü.
According to her,'' referee gives foul, effortlessly savuştururuz in danger,'' he thought.
Kaynak: turktime.com
BlackBerry Balance teknolojisi, BlackBerry cihazlarında bulunan kişisel ve iş uygulamalarını ve verilerini zahmetsizce birbirinden ayırıyor ve güvenle saklıyor.
BlackBerry Balance technology, the personal and business applications and data to BlackBerry devices effortlessly and safely separates store.
Kaynak: scroll.com.tr
Entellektüel kesim, ilgi ve uzmanlık alanları neyse bunun en büyük problem olduğuna inanır, bu nokta dışındaki her şeyin çok kolay ve zahmetsizce yapılmış olduğuna kendisini inandırmıştır.
Intellectual cut, areas of interest and expertise whatever it believes that the biggest problem, other than this point convinced herself that everything is made ​​easy and effortless.
Kaynak: bianet.org
şehrin merkezine (İtalyanca: centro) tepenin eteklerinde gelişen yeni şehirden yürüyen merdivenler aracılığıyla zahmetsizce ulaşmak mümkündür.
Kaynak: Perugia
Bu sayede farklı bir yazılımdan zahmetsizce geçiş yapılabilir. Dil Seçenekleri : Çince Hırvatça Fransızca Almanca İtalyanca Portekizce
Kaynak: WoltLab Burning Board
Esinlenilen İsim - Basmakalıp İtalyan-Amerikan deyimi 'bada bing, bada boom' anlamı "birşeyin zahmetsizce ve tahminen meydana gelmesi"
Kaynak: Juniper Lee'nin Maceraları bölüm Listesi
farkındalığı da zihninizi değiştirecek, sakin ve istikrarlı öz farkındalığın ışığında iç enerjileriniz uyanacak ve zahmetsizce mucizeler yaratacak.
Kaynak: Nisargadatta Maharaj
Garnizonsuz kalan Yanıkkale Avusturya ordusunca zahmetsizce ele geçirildi. Not : Kategori:Győr Kategori:Macaristan'daki kaleler Kategori:
Kaynak: Yanıkkale
getirilerek kırık bir ayna eski haline getiriliyor, oyuncular lastik bir eldiveni zahmetsizce (veya büyülü bir biçimde) ellerine geçiriveriyorlar vb.
Kaynak: Orfe (film)

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.