Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

member of parliament ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

İngilizce - Türkçe

member of parliament anlamı
isim
1) milletvekili
2) parlamenter

"member of parliament" için örnek kullanımlar

In other marathon related news, Wesley Korir, the 2012 Boston Marathon champion, has become a Member of Parliament Elect in Kenya.
Diğer maraton İlgili bir haberde, Wesley Korir, 2012 Boston Maratonu şampiyonu, Kenya Parlamentosu Elekt bir üyesi haline gelmiştir.
Kaynak: letsrun.com
A member of Parliament, he's proposing a bill that would allow doctors to use experimental therapies even if there is no proof they work.
Çalıştıkları hiçbir kanıt olmasa bile Parlamentosu üyesi, o doktorların deneysel tedaviler kullanmak için izin verecek bir yasa tasarısı teklif edecek.
Kaynak: blog.aarp.org
Welcoming the new facilities, Local Government and Community Development Minister and Member of Parliament for south west Clarendon, where Milk River Primary School is situated, Hon.
Konuksever yeni tesisler, Süt Nehri İlköğretim Okulu bulunmaktadır güney batısında Clarendon, Hon için Yerel Hükümet ve Parlamento Topluluk Kalkınma Bakanı ve Üye.
Kaynak: jis.gov.jm
Member of Parliament for Kwadaso Constituency, Afriyie Akoto in his contribution also bemoaned the current state of the country's Agricultural sector which according to him had stagnated.
Kwadaso Seçim Bölgesi, onun katkısı Afriyie Akoto için Parlamentosu üyesi de ona göre durağanlaştığını ülkenin Tarım sektörünün mevcut durumunu yakınıyor.
Kaynak: ghana.gov.gh

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.