Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

migratory bird ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

İngilizce - Türkçe

migratory bird anlamı
göçmen kuş

"migratory bird" için örnek kullanımlar

Citations included illegal take of a migratory bird, aid in the commission of a misdemeanor and hunting without a license.
Atıflar bir lisans olmadan kabahat ve av komisyonu bir göçmen kuş, yardım yasadışı take dahildir.
Kaynak: cdapress.com
The protection of migratory bird nesting sites is not a new or specialized requirement designed specifically for the Willits bypass project.
Göçmen kuş yuvalama alanlarının korunması Willits bypass proje için özel olarak tasarlanmış yeni veya özel gereklilik değildir.
Kaynak: willitsnews.com
The Odisha government has alerted all its district authorities after a swab sample collected from a migratory bird tested positive for bird flu, an official said here Saturday.
Odisha hükümetinin kuş gribi açısından pozitif bir göçmen kuş toplanan bir sürüntü örneği sonra tüm ilçe yetkilileri uyardı, resmi bir Cumartesi buraya söyledi.
Kaynak: deccanherald.com
Nauset Estuary: A creation of thousands of years of geological processes, a history book, a once fertile waterway for shellfish, a rich migratory bird feeding ground, and harbor in a storm.
Nauset Estuary: jeolojik süreçler, bir fırtına, bir tarih kitabı, kabuklu deniz ürünleri için bir kez verimli suyolu, zengin bir göçmen kuş beslenme alanı ve liman, binlerce yıllık bir yaratılış.
Kaynak: wickedlocal.com

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.