Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

miller ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

İngilizce - Türkçe

miller anlamı
isim
1) değirmenci
2) pervane
3) değirmen makinası

"miller" için örnek kullanımlar

The Nuggets have found a stabilizing presence in Miller as Ty Lawson's backup.
Nuggets Ty Lawson yedek olarak Miller dengeleyici varlığını bulduk.
Kaynak: usatoday.com
"I do think they are going to do something fairly dramatic on capital allocation," Miller said on CNBC's " Squawk Box " on Friday.
"Ben onlar sermaye tahsisi ile ilgili oldukça dramatik bir şey yapacağız sanıyorsun," Miller CNBC kullanıcısının Cuma günü "Kutu Squawk" dedi.
Kaynak: hereisthecity.com
In an interview with In Touch Weekly, Miller talked about her even meaner past, and explained what motivates her to lash out at the young dancers she works with now.
Dokunmatik Haftalık yılında verdiği bir röportajda, Miller onu bile ahlaksızca geçmişi hakkında konuştuk ve ona artık çalışan genç dansçılar dışarı saldırmak için neyin motive ettiğini açıkladı.
Kaynak: theclicker.today.com
Miller, who has had a business downtown for 15 years, said she can't recall another business opening or relocation that has generated as much buzz as the First Bank move has.
15 yıldır bir iş merkezinde olmuştur Miller, o First Bank hamlesi var kadar vızıltı olarak yarattı başka bir işyeri açma ya da taşınma hatırlamıyorum dedi.
Kaynak: thepilot.com
A miller usually refers to a person who operates a mill , a machine to grind a cereal crop to make flour . Milling is among the oldest of
Kaynak: Miller

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.