Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

beyin sarsıntısı ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

BSTS / Patoloji Terimleri Sözlüğü

beyin sarsıntısı anlamı İng. cerebral commotion
Beyinde herhangi bir patolojik değişim meydana gelmeksizin beynin bir bütün olarak sarsılması. Olayların çoğu ölümle sonuçlanır ve patolojik-anatomik olarak bir bulgu tespit edilemez.

"beyin sarsıntısı" için örnek kullanımlar

Dallas takımında Chris Kaman beyin sarsıntısı nedeniyle 6.
Dallas because of concussion Chris Kaman team 6
Kaynak: ajansspor.com
Kasım'da CIA Başkanı Petraeus yasadışı evlilik gerekçesiyle istifa etti, Aralık'ta da Clinton beyin sarsıntısı geçirdi ve hastaneye kaldırıldı!
Marriage on the grounds of illegal CIA Director Petraeus has resigned in November, December, also had a concussion and was taken to hospital in Clinton!
Kaynak: ulusalkanal.com.tr
Habilov olayın ardından üç kaburga kırığı, omurga zedelenmesi, beyin sarsıntısı, burun kırığı ve zedelenmelerle hastaneye kaldırıldığını söyledi.
Habilov event, followed by three rib fractures, spinal injury, concussion, fracture of the nose and zedelenmelerle to the hospital, he said.
Kaynak: ajanskafkas.com
Kafasında darbeye bağlı olarak açılma oluşan ve kanaması olan Barral, yaklaşık beş dakika sonra kendisine gelebilirken, beyin sarsıntısı şüphesiyle sahaya ambulans çağrıldı.
Of shock and haemorrhage due to opening the minds of the Barral, about five minutes later, he gelebilirken, on suspicion of a concussion field ambulance was called.
Kaynak: sabah.com.tr

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.