Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

değişim yönetimi ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

değişim yönetimi anlamı
is. ekon. Hızla değişen bir orTamda ayakta kalabilmek ve rakiplerin önüne geçebilmek için şirketin kendini yenilemesi, değişim fırsatlarını çözümleyip ortaya çıkan potansiyeli değerlendirmesi ve en uygun stratejinin belirlenip bunun uygulanması için yeniden örgütlenme ve yapılanma işi.

"değişim yönetimi" için örnek kullanımlar

Altındağ'da uyguladığı değişim yönetimi modeli ve kentsel dönüşüm çalışmalarıyla sık sık kurum ve kuruluşlara davet edilerek sunumlar yapan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, bu kez de Bilkent.
Altındağ implemented change management model and the urban renewal work often makes presentations institutions and organizations were invited to the Mayor of Altindag Veysel Tiryaki, Bilkent at this time.
Kaynak: stargundem.com
İlk oturumda yönetim kurulu, ortaklar, aile ve diğer paydaşlar açısından kurumsallaşma ve değişim yönetimi ele alınırken; öğleden sonra gerçekleşecek oturumlarda kurumsallaşma mali, hukuki ve risk boyutlarıyla ele alınacak.
The first session of the board of directors, partners, family, and other stakeholders are viewed in terms of institutionalization and change management; afternoon sessions will take place after the institutionalization of financial, legal and risk aspects will be discussed.
Kaynak: haber7.com
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.