Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

diyet uzmanı ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

diyet uzmanı anlamı
is. Kişinin sağlığını korumak ve düzeltmek amacıyla beslenmesini düzene koymasını sağlayan kişi, diyetisyen.

"diyet uzmanı" için örnek kullanımlar

İlk bölümde; beslenme ve diyet uzmanı Dilara Koçak, zayıflamak isteyenler için 1 günlük çok özel beslenme listesini paylaşacak.
The first chapter Kocak Dilara nutrition and diet expert, for those who want to lose weight one day to share a very special diet list.
Kaynak: haberturk.com
Diyet programı bir beslenme ve diyet uzmanı ile birlikte düzenlenmeli; uygun bir egzersiz programı desteği ile kilo kaybının kalıcı olması sağlanmalıdır.
Diet program is organized in conjunction with a nutrition and diet expert, with the support of a proper exercise program should be permanent weight loss.
Kaynak: ivillage.mynet.com
Fazla kilolardan kurtulmanın en sağlıklı ve kalıcı yolu hiç kuşkusuz beslenme ve diyet uzmanı eşliğinde bilinçli bir beslenme programı uygulamaktan geçiyor.
Undoubtedly the most healthy and permanent way to get rid of excess weight is diet and nutrition expert with a conscious implementing a nutrition program goes.
Kaynak: haber.mynet.com
Sunulan bu hizmet kapsamında; Acıbadem Mobil Sağlık Beslenme ve Diyet Uzmanı tarafından yapılan kan tetkiklerinin sonuçlarına göre kişiye özel bir diyet programı hazırlanıyor.
The scope of services offered; Acibadem Mobile Health Nutrition and diet expert tailor-made according to the results of blood tests carried out by preparing a diet program.
Kaynak: internethavadis.com

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.