Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

eğitim programı ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

eğitim programı anlamı
is. Eğitimi düzenleyen ve yönlendiren sistem: "Artık kendi kafamıza göre davranabilir, istediğimiz eğitim proGramını gerçekleştirebilirdik." -A. Ümit.

"eğitim programı" için örnek kullanımlar

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Sarıkaya, evlenecek çiftlere evlilik öncesi eğitim programı uygulanacağını söyledi.
Provincial Director of Family and Social Policies Ali Sarikaya, married couples, pre-marital education program that will apply.
Kaynak: haberler.com
Robot eğitim programı dahilinde Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından destek alan ve programı hayata geçiren Bilim ve Sanat Merkezi eğitmenleri otomobil ve uçak yaptı.
Robot training program within the South Marmara Development Agency, supported by the Science and Art Center instructors who implement the program and made ​​automobile and aircraft.
Kaynak: haber7.com
"Diyabet Okulu" eğitim programı kapsamında, İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yürüttüğü çalışmalar, yıl boyunca devam edecek.
"Diabetes School" training program, with the Haseki Training and Research Hospital, Istanbul Education and Research Hospital conducted studies will continue throughout the year.
Kaynak: yenicaggazetesi.com.tr
Ailenin, toplumsal hayatın devamındaki önemi ve rolü gereği bu kurumu korumaya ve etkin kılmaya yönelik 'Aile ve Eğitim Programı' kapsamında 'Anne Üniversitesi' projesi hayata geçiriliyor.
Family, social life, due to the role and importance of this institution subsequent to protect and make your 'Family and Education Programme' under the 'Mother University "project is implemented.
Kaynak: sabah.com.tr

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.