Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

Ekincik ne demek?

 - 1 sözlük, 6 sonuç.

Yerleşim Birimleri Sözlüğü

Ekincik anlamı
Ağrı ili, Hamur ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.
Ekincik anlamı
Karabük ili, Ovacık ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.
Ekincik anlamı
KasTamonu ili, Tosya ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.
Ekincik anlamı
Muğla ili, Köyceğiz ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.
Ekincik anlamı
Sivas ili, İmranlı ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.
Ekincik anlamı
Tokat ili, Gökdere bucağına bağlı bir yerleşim birimi.

"Ekincik" için örnek kullanımlar

Ağrı ili Hamur ilçesine bağlı bir köy . - Ekincik, Hamur Karabük ili Ovacık ilçesine bağlı bir köy . - Ekincik, Ovacık. Ekincik, Tosya
Kaynak: Ekincik
Ekincik, Sivas ilinin İmranlı ilçesine bağlı bir köy dür. Eski adı Kaxnuttur. Tarihçe : Tunceli'den de Sivas'a göç etmişlerdir.
Kaynak: Ekincik, İmranlı
Ekincik, Kastamonu ilinin Tosya ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Ekincik, Tosya
Ekincik, Ağrı ilinin Hamur ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Ekincik, Hamur
Ekincik, Tokat ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Ekincik, Tokat
Ekincik, Karabük ilinin Ovacık ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Ekincik, Ovacık
Ekincik Koyu, Muğla Köyceğiz yakınlarında bulunan koy, plaj. Köyceğiz 'in 40 km. güneybatısında olan koya karadan ve denizden her zaman
Kaynak: Ekincik Koyu
Köyçeğiz'in Akdeniz kıyısında bulunan köyü Ekincik Koyu , uzun plajı, nefis koyu ve yat limanıyla, su sörfü, su kayağı ve yüzme için
Kaynak: Köyceğiz
1950, Ekincik, Ovacık, Karabük, Türkiye), Türk siyasetçi. Osman Şahin (d. 1940, Mersin) Türk yazar. Refaiddin Şahin (d. 1939, Terme,
Kaynak: Şahin (anlam ayrımı)
İmranlı Ekincik(Kağnut) köyünde türbesi bulunan Seyit Pervane'nin dedesi olan Ali Dost'un türbesi ise Tunceli Zerikan Köyündedir.
Kaynak: Ortaköy, İmranlı
Ekincik mahallesi mezarlığında bulunan ulu çam ağacı anıt ağaç olup yaşı 800 yılın üzerinde olduğu tahmin edilmekteir. köyümüzün birde
Kaynak: Bektüre, Araç
Beyliğinin küçük unsurlarınca yerleşim haline getirildiği(Ovacık Merkez kasımoğulları, Ekincik, Esenler gibi yerler), fetret döneminden sonra da 2.
Kaynak: Ahmetler, Ovacık
Güneyinde Erzincan iline bağlı Kozluca, doğusunda Ekincik, batısında Ardıçalan, kuzeyinde ise Karacahahisar köyleriyle çevrilidir.
Kaynak: Sinek, İmranlı

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.