Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

elektronik müzik ne demek?

 - 3 sözlük, 3 sonuç.

BSTS / Sinema ve Televizyon Terimleri Sözlüğü

elektronik müzik anlamı İng. electronic music Alm. elektronische Musik Fr. mus/que électronique
Sinem./TV. 1. Elektronik ses aygıtlarından yararlanılarak elde edilen seslere, ses aygıtında belirli bir biçim verilmek yoluyla gerçekleştirilen müzik. 2. Yinelenimleri düzenlenebilir çeşitli biçimdeki dönemsel gerilimler üreten elektronik aygıtlarla gerçekleştirilen müzik. (Doğrudan doğruya elektronik müzik gerçekleştirmek için yapılan bu aygıtların başlıcaları Martenot Dalgaları, Trautonium, Ondioline, Hellertion, Theremin'dir).

Güncel Türkçe Sözlük

elektronik müzik, -ği anlamı
is. Elektronik çalgı ve cihazlarla yaratılan müzik.

Türkçe - İngilizce

elektronik müzik anlamı
electronic music

"elektronik müzik" için örnek kullanımlar

Bu parçalarda çoğumuzun dikkatini gitar yada elektronik müzik dikkatini çekmiştir.
Attracted the attention of most of us these pieces, the attention of the guitar or electronic music.
Kaynak: mersinim.net
2005'te müzik üretimine başlayan Mobilee Records kısa sürede Berlin'in parlayan elektronik müzik galaksisine yepyeni yıldızlar kazandırmaya başladı.
As soon as the music started to produce in 2005 Mobilee Records, Berlin's shining stars to bring a whole new galaxy of electronic music began.
Kaynak: hurriyet.com.tr
Kendi adını taşıyan albümde ise Berlin elektronik müzik sahnesinin önemli isimleriyle çalışan Emika, downtempo, dubstep ve electronica gibi farklı türleri bir araya getiriyor.
Album under his own name important figures in the Berlin electronic music scene, working Emika, downtempo, dubstep and electronica brings together different types, such as.
Kaynak: gundem.milliyet.com.tr
Kendi adını taşıyan albümde ise Berlin elektronik müzik sahnesinin önemli isimlerinden Rashad Becker'le çalışan Emika, downtempo, dubstep ve electronica gibi farklı türleri bir araya getiriyor.
Berlin's self-titled album, the key figure in the electronic music scene, working Becker'le Rashad Emika, downtempo, dubstep and electronica brings together different types, such as.
Kaynak: ntvmsnbc.com

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.