Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

Ersal ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Kişi Adları Sözlüğü

Ersal anlamı Köken: T.
Cinsiyet: Erkek
"Yiğitliğinle tanın" anlamında kullanılan bir ad."

"Ersal" için örnek kullanımlar

Nimet E.'nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, Ersal A.
Blessing E. 's not learned the danger of life, Ersal A.
Kaynak: sabah.com.tr
ABD'nin Indiana eyaletinin başarılı Türk işadamı Ersal Özdemir, eyaletin başkenti Indianapolis'e tarihinin ilk profesyonel futbol takımını kuruyor.
Successful Turkish businessman Ozdemir Ersal the U.S. state of Indiana, Indianapolis capital of the province's first professional football team in the history of drying up.
Kaynak: usasabah.com
Sayın Boyalı'ya Sevgili ağabeyim Yusuf İnanç oturduğu yerden kalkarak kendisine yer verirken; bana ise çok kıymetli dostum Ersal Özkan yer gösterdi.
Dear brother, Joseph, Mr. Boyalı'ya a place for itself when you practice getting up from a seated position, showed me the place is very precious friend Ersal Ozkan.
Kaynak: hakimiyet.com
Heyette, başarılı çalışmalarıyla Indiana eyaletinin en gözde işadamlarından biri olan ve adeta "Türkiye'nin ticaret temsilcisi" gibi çalışan Ersal Özdemir de bulunuyor.
Delegation, the successful efforts of the state of Indiana, one of the most popular businessmen and almost "Turkey's trade representative" Ersal Özdemir's running like.
Kaynak: haberciniz.biz
Uzak İhtimal (İngilizce: Wrong Rosary) Mahmut Fazıl Çoşkun'un yönettiği, başrollerini Nadir Sarıbacak, Görkem Yeltan ve Ersal Uysal'ın
Kaynak: Uzak İhtimal
pdf Hasanov, Ahmed, “Yusuf Ziyaeddin Ezherî (Ersal)'nin Hayatı, Eserleri ve Tarih-i Kur'ân Adlı Çalısması”, Yüksek Lisans Tezi, Ankara,
Kaynak: Dobriç

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.