Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

Eskipazar ne demek?

 - 2 sözlük, 3 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

Eskipazar anlamı
öz. is. (eski'pazar) Karabük iline bağlı ilçelerden biri.

Yerleşim Birimleri Sözlüğü

Eskipazar anlamı
Ordu ili, Uzunisa bucağına bağlı bir yerleşim birimi.
Eskipazar anlamı
Trabzon ili, Of ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.

"Eskipazar" için örnek kullanımlar

İlk yüksek okul Eskipazar ilçemize açıldı.
Eskipazar county's first high school was opened.
Kaynak: medimagazin.com.tr
Eskipazar'da Çanakkale Zaferi Toplantısı.
Eskipazar in Victory Meeting.
Kaynak: haberciniz.biz
Eskipazar'a Gençlik Merkezi Yapılacak.
Eskipazar 'Youth Centre in a.
Kaynak: haberciniz.biz
Belediye Başkan Baş, ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirerek Fidan'a Eskipazar'ı simgeleyen hediyeler taktim etti.
Mayor of the head, voiced satisfaction with the visit Fidan Eskipazar then symbolizing the gifts was tactical.
Kaynak: haberler.com
Eskipazar Karabük 'ün bir ilçe sidir. Eskipazar'a 3 km uzaklıkta Hadrianapolis antik kenti bulunmaktadır. Nüfüsu 7100 dür. Karadeniz bölgesi
Kaynak: Eskipazar
Eskipazar, Ordu ilinin Merkez ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: merkezinde kurulması dolayısıyla köyün adı Eskipazar olarak adlandırılmıştır.
Kaynak: Eskipazar, Ordu
Bayındır, Karabük ilinin Eskipazar ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Bayındır Köyünün Kökleri, Oğuzların Bayındır boyundan gelmektedir."
Kaynak: Bayındır, Eskipazar
Çaylı, Karabük ilinin Eskipazar ilçesine bağlı bir köy dür. ÇAYLI KÖYÜ. Çaylı Köyü, Eskipazar İlçe Merkezi'nin batısında olup Eskipazar'a
Kaynak: Çaylı, Eskipazar
Deresoplan, Karabük ilinin Eskipazar ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adı derenin içerisinde sapa bir yerde kaldığı için ismini
Kaynak: Deresoplan, Eskipazar
Bulduk, Karabük ilinin Eskipazar ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında fazla bilgi
Kaynak: Bulduk, Eskipazar
Hamamlı, Karabük ilinin Eskipazar ilçesine bağlı bir köy dür. Genel Tanıtım: Karabük ili Eskipazar ilçesine bağlı bir köyümüzdür.
Kaynak: Hamamlı, Eskipazar
Kapaklı, Karabük ilinin Eskipazar ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Kapaklı, Eskipazar
Karaören, Karabük ilinin Eskipazar , ilçesine bağlı bir köydür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Karaören, Eskipazar
Ovaköy, Karabük ilinin Eskipazar ilçesine bağlı bir köy dür. Köy ova, dereözü,küplü ve çetiören olmak üzere dört mahalleden oluşmaktadır.
Kaynak: Ovaköy, Eskipazar
Başpınar, Karabük ilinin Eskipazar ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Başpınar, Eskipazar
Belen, Karabük ilinin Eskipazar ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Belen, Eskipazar
Doğancılar, Karabük ilinin Eskipazar ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Doğancılar, Eskipazar
Hasanlar, Karabük ilinin Eskipazar ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Hasanlar, Eskipazar
Kuzören, Karabük ilinin Eskipazar ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Kuzören, Eskipazar
Gözlü, Karabük ilinin Eskipazar ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün eski adı domu köyüdür. Ermenice olduğu için ismi 90 ların
Kaynak: Gözlü, Eskipazar
Bölükören, Karabük ilinin Eskipazar ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Karabük ili Eskipazar ilçesine bağlı Bölükviran KÖYÜ'nün bilinen
Kaynak: Bölükören, Eskipazar
Kapıcılar, Karabük ilinin Eskipazar ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Abhazaarın köklerinin Abhazya'nın batı ucundaki Sadzen'e dayandığı
Kaynak: Kapıcılar, Eskipazar
Kabaarmut, Karabük ilinin Eskipazar ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının armut ağaçlarının bolluğundan ve çok çeşitli armut
Kaynak: Kabaarmut, Eskipazar
Adiller, Karabük ilinin Eskipazar ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Adiller, Eskipazar

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.