Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

eş güdümlü ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

eş güdümlü anlamı
sf. Aralarında eş güdüm bulunan, koordine.

"eş güdümlü" için örnek kullanımlar

Türkiye'ye örnek olan proje kapsamında birinci dönemi başarıyla tamamlayan öğrencilere düzenlenen törenle 12 ilçedeki tüm öğrencilere eş güdümlü olarak sertifikaları verildi.
Students who successfully complete the project within the scope of a model for Turkey ceremony in the first period, 12 certificates were given concurrently to all students in the district.
Kaynak: haberciniz.biz
Ayrıca ilimizdeki sivil toplum örgütleriyle eş güdümlü hareket ederek hayata geçireceğimiz ciddi projelerle, havacılık alanında ilimizi bir üs haline getirecek çalışmalar yapılacak.
In addition, non-governmental organizations in our city will spend significant projects implemented by coordinated action, that will be a base for our city will be conducted in the field of aviation.
Kaynak: haberler.com
''Biz tabii ki Suriye'deki Esed rejimine karşı Suriye'deki muhalif grupların biraz daha eş güdümlü, biraz daha alternatif yönetim ortaya koymaları için elimizden gelen yardımı yapmaya çalışıyoruz.
'' We Assad in Syria against the regime of Syrian opposition groups, of course, a little more coordinated, put a little bit more of an alternative government are trying to do our best to help.
Kaynak: haber7.com
Bir taraftan TuncayÖzkan, Türkan Saylan diğer taraftan ise Bülent Arıç, Abdullah Gül gibi kilit isimlerin eş güdümlü olarak düzenlenecek suikast ve suikast girişimleri ile toplumsal kutuplaşmanın artırılması.
TuncayÖzkan On the one hand, on the other hand Bulent Arıç Turkan Saylan, Abdullah Gul, the key names, such as assassinations and assassination attempts will be held concurrently with the increasing social polarization.
Kaynak: ensonhaber.com

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.