Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

etkin denetim ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

"etkin denetim" için örnek kullanımlar

Projenin gayesinin güvenilir gıda bilincini artırmak, daha etkin denetim sistemi oluşturmak, denetimin daha geniş kitlelere yayılmasını sağlamak olduğu bildirildi.
The purpose of the project is to raise awareness of safe food, to create a more effective control system, ensure that the audit was reported to be spread to a wider audience.
Kaynak: haberciniz.biz
Yönetmeliğin işleyişi, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'yla yürütülecek, ancak düzenli ve etkin denetim açısından, bu yetkilendirme, yine tartışma konusu olmaya devam ediyor.
The functioning of the Regulation, Food, Agriculture and Livestock Ministry carried out, but in terms of regular and effective monitoring, this authorization, however, continues to be a topic of discussion.
Kaynak: bursahakimiyet.com.tr
Gıda üretilen satılan işleyen iş yerlerine yönelik yeterli ve etkin denetim yapılamayışı domuz etinin farkına varılmadan tüketilmesi gibi çok riskli bir durumla bizleri karşı karşıya bırakmaktadır.
Food produced in an efficient and effective audit not performed for sold-functioning businesses consume pork unnoticed confront us as a very risky situation.
Kaynak: habervakti.com
İnşaat Taşeronları olarak etkin denetim yapılması için, üzerlerine düşen her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduklarını ifade eden Amca; gelişmiş ülkelerin çoğunda özel sektörün de denetim görevi yaptığını anımsattı.
Construction as a subcontractor to the active control, for their part stated that they are ready to make any sacrifice, Uncle, what reminded me of audit engagement of the private sector in most developed countries.
Kaynak: kibrispostasi.com
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.