Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

Flamenko ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

Flamenko anlamı
öz. is. (flame'nko, l ince okunur) müz. Endülüs halk müziği.

"Flamenko" için örnek kullanımlar

"Ben babam gibi şarkı söyleyemem. Hem onun söylediği copla da Flamenko da benim tarzım değil. Kapasitem yetmez" gibi yaklaşmıştım.
"I can not sing like my father. Both the flamenco he says with a truncheon or not my style. Capacities is not enough as" close.
Kaynak: aksam.com.tr
Çok sayıda gece kulübünün yer aldığı Barselona'da, ateşli Flamenko danslarıyla süslenmiş şovlar, tatilinize ayrı bir tat katıyor.
With a large number of nightclubs in Barcelona, ​​adorned with fiery flamenco dancing shows, and adds a different taste to your holiday.
Kaynak: sabah.com.tr
Pop, Jazz, Hint, Flamenko, Rai gibi farklı tarzlı ve özgün enstrümanları da içinde barındıran albüm dünya müziğinin de başarılı bir örneği olmuş.
Pop, Jazz, Indian, Flamenco, Rai-style and original instruments as diverse as the hosts in the album has been a successful example in the world of music.
Kaynak: zaman.ro
Bilkent Senfoni Orkestrası'nın 10 Mayıs'ta Mersin Kültür Merkezi'nde vereceği gala konseriyle açılacak festival, 22 Mayıs'ta Los Vivancos Grubu'nun 'flamenko' gösterisiyle son bulacak.
Bilkent Symphony Orchestra gala concert on May 10 will Mersin Cultural Center will open the festival on May 22 in Los Vivancos Group 'flamenco' show, will end.
Kaynak: sabah.com.tr
Flamenko, akademik olmayan Avrupa müzik formlarından biri, Endülüs Halk Müziği ve bu müzik eşliğinde yapılan dansın adıdır. Basit bir folk
Kaynak: Flamenko
Mavi Siyah Flamenko Topluluğu, 2002 yılında Ankara 'da, gitarist Ceyhun Güneş tarafından konser amaçlı kurulmuş Türk flamenko topluluğu.
Kaynak: Mavi Siyah Flamenko Topluluğu
İstanbul Flamenko 5lisi, 2011 yılında kurulmuş, tamamen akustik sounda sahip bir grup. Temeli flamenko müziği olan modern ve özgün bir
Kaynak: İstanbul Flamenko 5'lisi
Flamenko türü müzikleriyle tanınır. 1968 yılında İzmir 'de dünyaya geldi. Müzik ile küçük yaşta tanıştı. Çocukluğunda klavyeli sazlar
Kaynak: Ege (şarkıcı)
Las Grecas Flamenko Rock müzik türünün yaratıcısı İspanyol müzik gurubudur. Grup üyeleri Edelina Muñoz Barrull (Tina diye bilinir) ve
Kaynak: Las Grecas
1947 , Algeciras , Cádiz , İspanya ) İspanyol gitarist ve bestecidir. Flamenko müziğinin en önemli gitaristlerinden biri olduğu kabul edilir.
Kaynak: Paco de Lucía
4 Mart 1993, Buenos Aires , Arjantin ), İspanyol Flamenko şarkıcısı, aktör. Yoksul bir muhitten gelen Molina, İspanya'nın en ünlü Flamenco
Kaynak: Miguel de Molina
Tarzı genellikle Pop , Elektronik , Flamenko türünde şarkılar yapar. Azerbaycan 'ın başkenti Bakü 'de gerçekleştirilen 2012 Eurovision
Kaynak: Pastora Soler
Morocco 'da seramik 'ten yapılanları bulunur. Flamenko ve İspanyol müziğine oldukça uygun bir enstrüman olan bongo, el ve parmaklarla çalınır.
Kaynak: Bongo

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.