Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

Alpdoğan ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Kişi Adları Sözlüğü

Alpdoğan anlamı Köken: T.
Cinsiyet: Erkek
Doğuştan yiğit, cesur, yürekli olan kimse.

"Alpdoğan" için örnek kullanımlar

Vali Özçimen, Bolu Milli Eğitim Müdürü Recep Alpdoğan ve beraberindeki heyetle sınıfları gezerek öğrencilere süt dağıttı.
Governor Özçimen, Bolu Alpdoğan Director of National Education Minister and his delegation toured the classes of milk distributed to students.
Kaynak: yasam.bugun.com.tr
Zeynel ve Rayber, çiftin kesik başlarını ve Alişer'e ait kitap, yazı ve şiir tomarını ve değerli eşyalarını Alpdoğan Paşa'ya teslim edip, ödüllerini aldı.
Zein and Rayber, the couple cut their heads and started Alişer'e books, writing and poetry, and delivered to the stack and valuables Alpdoğan Pasha, received awards.
Kaynak: timeturk.com
Açılışa, Bolu Vali Yardımcısı Necdet Özeroğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Alpdoğan, Daire ve Okul Müdürleri, öğretmen ve öğrenciler ile kalabalık bir davetli grubu katıldı.
The opening ceremony, Deputy Bolu Necdet organically ion exchanged form, the Provincial Director of Education Minister Recep Alpdoğan, Department and School Principals, teachers and students participated in a crowded group of invited guests.
Kaynak: boluekspres.com
Bingöl ) ni kapsayan ve merkezi Elazığ 'da bulunan Dördüncü Umumi Müffetişlik kuruldu ve Umumi müfettişliğe Korgeneral Abdullah Alpdoğan atandı.
Kaynak: Dersim İsyanı
Yakın zamanlarda da Canan Ateş, Murat Özüak, Gökhan Attaroğlu, Memduha Alpdoğan, Banu Vahapoğlu, Berna Büyükuncu gibi sporcularımız bu
Kaynak: Galatasaray Yüzme Şubesi
Albüm No :1 Albüm Yılı :1990 Albüm Adı :Değirmenin Oluğu Albüm Yapım :Alpdoğan Müzik. Ramazan Çelik Arabesk Özel Albüm Yapım :Alpdoğan Müzik
Kaynak: Ramazan Çelik
İlk genel kurul : B.Süreyya Alpdoğan : Bülent Tanör : Cafer İbanoğlu : Cahit Helvacı : Cahit Talas : Cemil Eren : Cevat Geray : Ceyhun Erim :
Kaynak: Türkiye İnsan Hakları Kurumu
Hüseyin Abdullah Alpdoğan Paşa Donalar Köyü doğumludur. Mustafa Akpınar. Kültür: Köyün gelenek , görenek ve yemek leri hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Donalar, Taşköprü
Yakın zamanlarda da Canan Ateş,Murat Özüak , Gökhan Attaroğlu , Memduha Alpdoğan , Banu Vahapoğlu , Berna Büyükuncu gibi sporcularımız bu
Kaynak: Galatasaray SK
Boğaziçi vapurları : N. Alpdoğan Şht Necati Gürkaya. İstanbul 9 Şht Sami Akbulut. Şht Temel Şimşir. Anadolufeneri. Mehmet Akif Ersoy. Kızıltoprak
Kaynak: İstanbul Boğazı

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.