Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

geliştirebilme ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

geliştirebilme anlamı
is. Geliştirebilmek işi.

"geliştirebilme" için örnek kullanımlar

Rapor, toplam 140 ülkenin çekiciliklerini ve turizm sektörlerini geliştirebilme yeteneğini ölçüyor.
The report, a total of 140 measures the ability to develop the country's attractiveness and tourism sectors.
Kaynak: hurriyet.com.tr
Burada 'hüsnü kabiliyeti' açıyoruz; bu eşlerin birbirlerinde olumlu ve güzel davranışları görebilme ve geliştirebilme yeteneğidir.
Here's ability to wishful 'opening; these spouses apart from each other and develop the ability to see the positive and beautiful behavior.
Kaynak: haber3.com
Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Michelin, fuarda süper spor otomobillerin yanı sıra hibrid otomobillerde de yer almasıyla farklı konseptler için lastik geliştirebilme kabiliyetini gözler önüne serdi.
The world's largest tire manufacturers, Michelin super sports cars at the fair, as well as being one hybrid vehicles, the ability to develop tires for different concepts exposed.
Kaynak: haberler.com
Uzman sistemler, belirli bir uzmanlık alanında, gerçek kişilerden derlenen bilgileri temel alarak, zamanla kendisini geliştirebilme yeteneği
Kaynak: Uzman sistemler
servisi olarak yüklenir ve localhost (127.0.0.1 olarak ta bilinir) üzerinde PHP ve MySQL 'i çabuk ve kolay geliştirebilme imkanı sağlar.
Kaynak: EasyPHP
CMS Made Simple şablonları, eklenebilir menüleri ,dinamik menüleri, etiketleri ve çevirileri kolayca geliştirebilme ve özelleştirebilmeyi
Kaynak: CMS Made Simple
yeni yöntemler geliştirebilme becerisi kazanmış, klinik ve deneysel çalışmaları planlama, yürütme, yorumlama, bir laboratuarı bağımsız
Kaynak: Fizyoloji
faaliyet göstermekte ayrıca ortaeğitim kurumlarının bünyesinde de çeşitli spor dallarında gençlerin kendini geliştirebilme olanağı mevcuttur.
Kaynak: Sürmene
Bu küçük hareketlerin köyün ekonomisini değiştirip geliştirebilme imkânı olmamaktadır. Toprakların, tarımda kullanılırken aldığı darbe, on
Kaynak: Beştepe, Sivas
görsel içeriği gerçek zamanlı düzenleyebilme ve yeni uzantılarla birlikte iletişim deneyimini geliştirebilme yeteneklerini vaat etmektedir.
Kaynak: Google

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.