Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

gong ne demek?

 - 2 sözlük, 2 sonuç.

BSTS / Güreş Terimleri Sözlüğü

gong anlamı
Güreş karşılaşmasının başlama ve bitim sürelerini belirlemek için kullanılan, üzerine tokmakla vurulunca uzun ve çınlayıcı ses veren maden tepsi biçiminde bir araç.

İngilizce - Türkçe

gong anlamı
isim
1) gong
2) çan sesi
3) nişan
fiil
1) arabayı durdurmak

"gong" için örnek kullanımlar

Bir süre sonra aşağıya inen Baha Bayırlı hülya Avşarı yanağından öptü ve art arda gong butonuna bastı.
After a while, he kissed her on the cheek down from the Baha Bayırlı Hulya Avsar and pressed the button repeatedly gong.
Kaynak: haberyurdum.com
Bir süre sonra aşağıya inan minik Baha Bayırlı hülya Avşarı yanağından öptü ve art arda gong butonuna bastı.
After a while, believe me down and kissed me on the cheek mini-Baha Bayırlı Hulya Avsar button repeatedly pressed the gong.
Kaynak: kirikhan.net
Gong çalma törenine Sabancı Üniversitesi Kurumsal Yönetim Forumu Direktörü ve Bağımsız Kadın Direktörler Projesi Direktörü Melsa Ararat ile projede yer alan isimler katıldı.
Gong playback ceremony at Sabancı University Corporate Governance Forum Director and Independent Women Directors, Project Director Melsa Ararat joined with the names involved in the project.
Kaynak: iha.com.tr
Halk GYO'nun paylarının borsada işlem görmeye başlaması nedeniyle düzenlenen gong töreni sonrasında değerlendirmelerde bulunan Şimşek, 2013 yılının en büyük halka arzını gerçekleştirdiklerini söyledi.
People begin to be traded on the stock market due to the REIT's shares after the gong ceremony evaluating the lightning, that of 2013 demonstrated that the largest initial public offering.
Kaynak: bloomberght.com
Kelime, yaşam enerjisi anlamına gelen Çi ile çalışma ve inceleme anlamına gelen etkinlik yani gong (ya da Kung /Kung Fu/ kelimesindeki
Kaynak: Çigong

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.