Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

gök gürültüsü ne demek?

 - 2 sözlük, 2 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

gök gürültüsü anlamı
is. Gök gürlemesi.

Türkçe - İngilizce

gök gürültüsü anlamı
isim
1) thunder
2) clap of thunder

"gök gürültüsü" için örnek kullanımlar

Alanya, yapma bak şöyle şeyler! Gök gürültüsü ne şimdi ya!
Alanya, do not look at things like this! Thunder what is now either!
Kaynak: yenialanya.com
Büyük paniğin yaşandığı kentte görgü tanıkları, önce bir ışık topu gördüklerini, ardından da gök gürültüsü gibi çok güçlü sesler duyduklarını anlatıyorlar.
Witnesses are experiencing the panic in the city, before they saw a ball of light, and then tell what they sound like thunder, very strong.
Kaynak: brtk.net
Yenilmez, en sık görülen fobilerin, hayvan, kan ve yaralanma, gök gürültüsü, uçak, yalnız kalma, kapalı mekan, uzay, yutma fobileri, taşıtlara binememe ve yükseklik korkusu olduğunu belirtti.
Invincible is the most common phobias, animal, blood and injury, thunder, aircraft, being alone, enclosed space, space, swallowing, phobias, fear of heights, he said, and binememe vehicles.
Kaynak: posta.com.tr
Çelyabinsk'den görgü tanığı Sergey Hamitov Associated Press ajansına "Önce bir ışık topu görüp ne olduğuna bakmak için dışarı fırladık, sonra gök gürültüsü gibi hakikaten çok güçlü bir ses geldi" dedi.
Chelyabinsk Sergey Hamitov the Associated Press news agency witness "before seeing a ball of light jumped out to see what was happening, and then came a sound like thunder really very strong," he said.
Kaynak: bbc.co.uk

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.