Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

Gökçebey ne demek?

 - 2 sözlük, 2 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

Gökçebey anlamı
öz. is. (gökçe'bey) Zonguldak iline bağlı ilçelerden biri.

Kişi Adları Sözlüğü

Gökçebey anlamı Köken: T.
Cinsiyet: Erkek
Güzel, gösterişli, sevimli bey.

"Gökçebey" için örnek kullanımlar

Öte yandan, süt dağıtımı merkez ilçe, Alaplı, Çaycuma, Devrek, Gökçebey ve Kdz.
On the other hand, milk delivery, the central district, Alapli, Çaycuma, commissioning, gokcebey and Kdz.
Kaynak: haberler.com
Törende, Gökçebey Kaymakamı Bülent Hamitoğlu tarafından şiir dalında yarışmaya giren öğrencilere hediye verildi.
At the ceremony, Governor gokcebey branch of poetry by Bulent Hamitoğlu gift given to students entering the competition.
Kaynak: sondakika.com
ması olan maçta temsilcimiz Abant O.O Zonguldak Gökçebey O.O ile karşı karşıya geldi. Her iki tarafta maça sayılarla başladı.
tion of Zonguldak gokcebey OO OO Abant the match was faced with a representative. Both sides started the game with numbers.
Kaynak: boluolay.com
Zonguldak'ın Gökçebey ilçesine bağlı Bakacakkadı Beldesinde, Belediye Başkan'ı Muhammet Albuz, yemek fabrikasından memnun olduğunu söyledi.
Bakacakkadı of the town of Zonguldak town of gokcebey, the Municipal President Mohammad Albuz, food factory, said he was satisfied.
Kaynak: stargundem.com
Gökçebey, Zonguldak ilinin ilçesidir. İlçenin toplam nüfusu 25.588 olup bunun 7.300'ü kentte bulunmaktadır. kaza olan Gökçebey, bu
Kaynak: Gökçebey
Hacımusa beldesi; Zonguldak , Gökçebey 'e bağlı bir belediyedir. Üç mahalleden oluşur: Cebeciler mahallesi, Hacımusa mahallesi, Herkime
Kaynak: Hacımusa, Gökçebey
Gaziler, Zonguldak ilinin Gökçebey ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Gaziler, Gökçebey
Aktarla, Zonguldak ilinin Gökçebey ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün bulunduğu bölgede Fransız'lara ait eski harabe ve kalıntılar
Kaynak: Aktarla, Gökçebey
Aydınlar, Zonguldak ilinin Gökçebey ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Aydınlar, Gökçebey
Karapınar, Zonguldak ilinin Gökçebey ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adı eskilerde olan bir kuyudan gelmistir. kuyulara köyde
Kaynak: Karapınar, Gökçebey
Namazgah, Zonguldak ilinin Gökçebey ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Namazgah, Gökçebey
Veyisoğlu, Zonguldak ilinin Gökçebey ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Veyisoğlu, Gökçebey
Dağdemirciler, Zonguldak ilinin Gökçebey ilçesine bağlı bir köy dür. Kültür: Köyün yemekleri; kölemez, ulana, kabalak, kömeç.
Kaynak: Dağdemirciler, Gökçebey
Bodaç, Zonguldak ilinin Gökçebey ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adı eskiden orman bakımından çok zengin bir köy oluşundan bodur
Kaynak: Bodaç, Gökçebey
Aliusta, Zonguldak ilinin Gökçebey ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Aliusta, Gökçebey
Bakiler, Zonguldak ilinin Gökçebey ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Bakiler, Gökçebey
Duhancılar, Zonguldak ilinin Gökçebey ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün büyüklerînden alınan bîlgîye göre kuruluşu 1800 lü yıllara
Kaynak: Duhancılar, Gökçebey
Muharremler, Zonguldak ilinin Gökçebey ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Muharremler, Gökçebey
Saraçlar, Zonguldak ilinin Gökçebey ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Saraçlar, Gökçebey
Çukur, Zonguldak ilinin Gökçebey ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Çukur Köyü Adını Eskiden Çukur Olduğu İçin Almıştır. Buraya İlk
Kaynak: Çukur, Gökçebey
Örmeci, Zonguldak ilinin Gökçebey ilçesine bağlı bir köy dür. TARİH :Örmeci Köyü Kavalı Divanı Zamanında İsmine kavuşmuş bir köydür.
Kaynak: Örmeci, Gökçebey
Uzunahmetler, Zonguldak ilinin Gökçebey ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün tarihi ile ilgili bilgi bulunmamaktadır. Kültür, yemek
Kaynak: Uzunahmetler, Gökçebey
Pazarlıoğlu, Zonguldak ilinin Gökçebey ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Tarım yapılan alanlardan çok eski zamanlara dayandığı sanılan
Kaynak: Pazarlıoğlu, Gökçebey
Bakacakkadı' beldesi; Zonguldak , Gökçebey 'e bağlı bir belediyedir. Üç mahalleden oluşur: Kadıoğlu mahallesi, Satıbeyler mahallesi, Merkez
Kaynak: Bakacakkadı, Gökçebey

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.