Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

Göltürkbükü ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Yerleşim Birimleri Sözlüğü

Göltürkbükü anlamı
Muğla ili, Ortakent bucağına bağlı bir yerleşim birimi.

"Göltürkbükü" için örnek kullanımlar

AK Parti'den Bodrum Göltürkbükü Belediye Başkanlığı için teklif aldığınızı açıklamıştınız.
AK Party received a bid for Mayor of Bodrum Göltürkbükü clarified.
Kaynak: t24.com.tr
'CİCİŞLER' olarak tanınan Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler de Muğla'nın Bodrum İlçesi, Göltürkbükü Beldesi'nde evi olan ünlüler kervanına katıldı.
'CiCis' Wayne brothers known as the Ezra and Ceyda Muğla's Bodrum district, which is home to Golturkbuku district joined the bandwagon of celebrities.
Kaynak: haber27.com
Yalıkavak beldesine bağlı jandarma ekipleri, kimliğini belirledikleri zanlıları Gündoğan, Göltürkbükü ve Bodrum merkezde kaldıkları otellerde yakaladı.
Depending on the resort of Yalikavak gendarmerie teams determined the identity of suspects in Gundogan, Bodrum Golturkbuku and staying at the hotels in the center caught.
Kaynak: yeniasir.com.tr
Bodrum Göltürkbükü'nde park olarak ayrılan üzerinde zeytin ağaçları bulunan denize sıfır yeşil alan, belediye tarafından turizm alanına çevirilip satışa çıkarıldı.
Bodrum Göltürkbükü in the park with olive trees on the sea of green space allocated by the municipality çevirilip tourist area to be sold.
Kaynak: timeturk.com
Göltürkbükü, Ege Bölgesi 'nde Muğla ilinin Bodrum ilçesinin bir beldesidir. Gölköy ve Türkbükü 'nün birleşmesinden oluşmuştur.
Kaynak: Göltürkbükü, Bodrum
1999 yılında komşusu olan Gölköy'le birleşerek Göltürkbükü Belediyesi'ni oluşturmuştur. Etrafını çevreleyen tepeler sayesinde yatlar için
Kaynak: Türkbükü
Tarihi adı Farilya olan Gündoğan beldesi ilçe merkezine 25 km uzaklıkta, Bodrum yarımadasının kuzey kıyısında, Yalıkavak ve Göltürkbükü
Kaynak: Gündoğan, Bodrum
Karyandalılar adayı terkedip Türkbükü köyü ile Gölköy (günümüzde Göltürkbükü, Bodrum ) civarına yerleşmiş ve Yeni Karyanda'yı kurmuşlardır
Kaynak: Salih Adası
Hebil koyu Göltürkbükü -Gündoğan arasında kalan bir koy. Hebil toroslarada bazı yerleşim bölgelerinde küçük çakıbıçakları için kullanılır
Kaynak: Hebil

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.