Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

Gölyaka ne demek?

 - 2 sözlük, 7 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

Gölyaka anlamı
öz. is. (gö'lyaka) Düzce iline bağlı ilçelerden biri.

Yerleşim Birimleri Sözlüğü

Gölyaka anlamı
Adana ili, Karataş ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.
Gölyaka anlamı
Balıkesir ili, Edincik bucağına bağlı bir yerleşim birimi.
Gölyaka anlamı
Bursa ili, Orhangazi ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.
Gölyaka anlamı
Konya ili, Beyşehir ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.
Gölyaka anlamı
Konya ili, Ilgın ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.
Gölyaka anlamı
Muğla ili, Selimiye bucağına bağlı bir yerleşim birimi.

"Gölyaka" için örnek kullanımlar

Düzce'nin Gölyaka ilçesi Bal Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Örenay, Düzce Valisi Adnan Yılmaz'ı ziyaret etti.
Honey Producers Association Chairman Hasan district of Düzce Golyaka Örenay, Düzce Governor Adnan Yılmaz visited.
Kaynak: haberler.com
Bir tekstil firmasında düzenlenen törende konuşan Gölyaka Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, açılan kurslar sayesinde 350 vatandaşın iş sahibi olduğunu anlattı.
During the ceremony in a textile company Golyaka Governor Mehmet Ali Özkan, 350 citizens, business owners told us that due to the drop-down courses.
Kaynak: haberciniz.biz
Yarışma sonunda Düzce Merkezi temsil eden Halime Zengin birinci, Gölyaka'yı temsil eden Ayşe Geçici ikinci, Gümüşova'yı temsil eden Dilek Koz ise üçüncü oldu.
At the end of the competition, representing Düzce Center at me rich first, Golyaka 't Bu Temporary representing the second, and the third was the trump Wish representing Gümüşova'yı.
Kaynak: haberler.com
Gölyaka, Düzce 'nin ilçesidir. Efteni Gölü etrafına kurulduğu için, adına Gölyaka denmiştir, etrafı dağlarla çevrilidir.
Kaynak: Gölyaka
Gölyaka, Muğla ilinin Milas ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Gölyaka, Milas
Gölyaka, Balıkesir ilinin Bandırma ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: GÖLYAKA KÖYÜ KURTULUŞ SAVAŞI YILLARINDAN M.KEMAL ATATÜRK TARAFINDAN
Kaynak: Gölyaka, Bandırma
Gölyaka, Bursa ilinin Orhangazi ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Gölyaka, Orhangazi
Kuyudüzü, Düzce ilinin Gölyaka ilçesine bağlı bir köy dür.2008 yılında köy statüsünden çıkıp gölyaka ilçesinin bir mahallesi olmuştur.
Kaynak: Kuyudüzü, Gölyaka
Aksu, Düzce ilinin Gölyaka ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Aksu, Gölyaka
Hacıyakup, Düzce ilinin Gölyaka ilçesine bağlı bir köy dür. Coğrafya: Düzce iline 18 km,Gölyaka ilçesine 2 km uzaklıktadır. Bir çok kuş ve
Kaynak: Hacıyakup, Gölyaka
Hamamüstü, Düzce ilinin Gölyaka ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe : 1877–1878 Osmanlı- Rus savaşının ardından Osmanlı yönetiminin elinden
Kaynak: Hamamüstü, Gölyaka
Açma, Düzce ilinin Gölyaka ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: 1700 yılların sonunda Trabzondan cepnilerinin Ordu civarında yaşayan.
Kaynak: Açma, Gölyaka
Bekiroğlu, Düzce ilinin Gölyaka ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Bekiroğlu, Gölyaka
Muhapdede, Düzce ilinin Gölyaka ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adını bir şeyitten almıştır ve hala türbemiz vardır
Kaynak: Muhapdede, Gölyaka
Kemeryanı, Düzce ilinin Gölyaka ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Kemeryanı, Gölyaka
Hacısüleymanbey, Düzce ilinin Gölyaka ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Büyük sürgün zamanlarında köye ilk yerleşen ailelerden birinin en
Kaynak: Hacısüleymanbey, Gölyaka
Güzeldere, Düzce ilinin Gölyaka ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe .Köy halkı giresun göçmeni espiye trebolu ağırlıklı 1945 li
Kaynak: Güzeldere, Gölyaka
Değirmentepe, Düzce ilinin Gölyaka ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: 1900 lerde doğu karadenizden göç ederek gelinmiştir. Kültür
Kaynak: Değirmentepe, Gölyaka
Bakacak, Düzce ilinin Gölyaka ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: 1815 yıllrda başlayarak ORDU ilinden gelen göclerle oluşmuş bir köydür.
Kaynak: Bakacak, Gölyaka
Zekeriyaköy, Düzce ilinin Gölyaka ilçesine bağlı bir köy dür. Abhazya'dan gelen Zekeriya Bey tarafından kurulmuştur. Kültür
Kaynak: Zekeriyaköy, Gölyaka
Çayköy, Düzce ilinin Gölyaka ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: İKİ DERENIN(ÇAY'IN ORTASINDA OLDUGU IÇIN BULUNDUGU YERE ÇAY KÖYÜ
Kaynak: Çayköy, Gölyaka
Yeşilova, Düzce ilinin Gölyaka ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Yeşilova, Gölyaka

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.