Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

gözlemleyebilmek ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

gözlemleyebilmek anlamı
(-i) Gözlemleme imkânı veya olasılığı bulunmak.

"gözlemleyebilmek" için örnek kullanımlar

BUDGT sayesinde telefonunuz üzerinden aylık gelir ve gider dengenizi takip etmeniz, nereye ne kadar harcadığınızı gözlemleyebilmek mümkün.
Thanks to BUDGT on your phone to keep track of monthly income and expenditure balance, where possible to observe how much you spend.
Kaynak: webrazzi.com
İktidar'ın; yurttaşların karşısında titrediği Devlet otoritesinin yerini yeri geldiğinde hesap sorulabilecek, hak aranabilecek bir merci noktasına getirme gayretini gözlemleyebilmek mümkün.
Power ', where citizens when it comes to the location of the face flickers of State authority are accountable, able to observe the effort to bring the point of a body can be called from the right.
Kaynak: blog.milliyet.com.tr
Güncellemede, 2012 yılında yapılan ve mevsimsel değişiklikleri de gözlemleyebilmek amacı ile üçer aylık dönemler itibari ile dört dönem uygulanan "Tur Operatörü Anketi" sonuçları kullanıldı.
An upgrade in 2012 with the aim to observe and seasonal changes on a quarterly basis over the term applied by the "Tour Operator Survey" results were used.
Kaynak: haberx.com
Püskürmelerin durmasının sonrasında araştırmacılar adanın boyutlarında oluşacak değişmeleri gözlemleyebilmek için bir işaretleme sistemi
Kaynak: Surtsey
15 1676 'da Edmond Halley güney yarıküre yıldızlarını gözlemleyebilmek için, Güney Atlantik 'teki Saint Helena Adası'nda bir yıl
Kaynak: Sirius

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.