Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

Güneştepe ne demek?

 - 1 sözlük, 2 sonuç.

Yerleşim Birimleri Sözlüğü

Güneştepe anlamı
Diyarbakır ili, Ergani ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.
Güneştepe anlamı
Mardin ili, Kızıltepe ilçesi, merkez bucağına bağlı bir yerleşim birimi.

"Güneştepe" için örnek kullanımlar

Güneştepe, İstanbul 'un Avrupa Yakası 'nda bulunan Güngören ilçesine bağlı 11 mahalleden biridir. İdari sınırlarına bakıldığında
Kaynak: Güneştepe, Güngören
Güneştepe, Mardin ilinin Kızıltepe ilçesine bağlı bir köy dür. anlamına gelen gündük denilmişti daha sonra ise güneştepe olarak kayda geçmiştir.
Kaynak: Güneştepe, Kızıltepe
Güneştepe, Diyarbakır ilinin Ergani ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Güneştepe, Ergani
İdari sınırlarına bakıldığında kuzeyinde Gençosman ; batısında Güneştepe ; güneyinde Güven ve Akıncılar ; doğusunda ise Sanayi
Kaynak: Merkez, Güngören
batısında İnönü ; güneyinde Güngören ilçesine bağlı Güneştepe ; doğusunda ise yine Güngören ilçesine bağlı Gençosman mahalleleri bulanmaktadır.
Kaynak: Merkez, Bağcılar
İdari sınırlarına bakıldığında kuzeyinde Güneştepe ; batısında Akıncılar ; kuzeydoğusunda Merkez mahalleleri bulunmaktadır.
Kaynak: Mareşal Çakmak, Güngören
güneyinde Bahçelievler ilçesine bağlı Cumhuriyet ; doğusunda ise Güngören ilçesine bağlı Güneştepe ve Mareşal Çakmak mahalleleri bulunmaktadır.
Kaynak: Yenigün, Bağcılar
Elmasbahçeler, Fatih, Gaziakdemir, Geçit, Gülbahçe, Gündoğdu, Güneştepe, Hacıilyas, Hamitler, Hamzabey, Hocahasan, Hüdavendigar, Hürriyet
Kaynak: Osmangazi, Bursa
Güngören ilçesinin mahalelleri : Güneştepe, Güngören Güven, Güngören Haznedar, Güngören Mareşal Fevzi Çakmak, Güngören Mehmet Nezih Özmen,
Kaynak: İstanbul'un mahalleleri
Duraklar: Güneştepe durağı: Yavuz Selim durağı: Soğanlı durağı: Akıncılar durağı: Güngören durağı: Merter Tekstil Merkezi durağı:
Kaynak: T1 hattı

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.