Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

hazırlanış ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

hazırlanış anlamı
is. Hazırlanma işi.

"hazırlanış" için örnek kullanımlar

Ancak bu kez hazırlanış olarak çok güzel bir gol attı Fenerbahçe.
However, this time Liverpool scored a very nice preparation.
Kaynak: fotomac.com.tr
Attığımız gol estetik, hazırlanış ve çabuk organize olmak yönünden mükemmeldi ama sevincimiz kursağımızda kaldı.
We take the aesthetic goals, but it was perfect in terms of preparation and joy kursağımızda quickly had to be organized.
Kaynak: kentgazetesi.com
Kanun gerek hazırlanış sürecinin katılımcılıktan uzak olması nedeniyle gerekse getirdiği düzenlemeler itibariyle eleştiriliyor.
Due to the need for the law to be away from participation in the preparation process has been criticized as well as its function.
Kaynak: haber.tr.msn.com
Önemli bir camianın kendisi hakında oluşturduğu kamuoyu, Aydınus'u bu maça hazırlanış sırasında psikolojik olarak belli ki etkilemiş.
Formed an important public about our community itself, during the preparation of this match Aydınus'un obviously affected psychologically.
Kaynak: fanatik.com.tr
Microsoft'un geliştiriciler için hazırlanış oldu bilgi kaynaklarını belritir Microsoft'un geliştiriciler ve yazılım geliştiriciler için
Kaynak: Microsoft Developer Network
Programın hazırlanış amacı Kyoto Protokolü 'nün gereklerini yerine getirebilmek için gerekli olan tüm ögeleri belirlemek, geliştirmek ve
Kaynak: Avrupa İklim Değişikliği Programı
Kullanılan malzemeler ve hazırlanış biçimi Konya etli ekmeğine çok benzemektedir. Konya etli ekmeğinden farkı oldukça yayvan olmasıdır.
Kaynak: Kıymalı pide
Birkaç hazırlanış türü bulunmaktadır; patlıcan musakka, kabak musakka, karnıbahar musakka ve patates musakka gibi. Musakkanın
Kaynak: Musakka

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.