Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

Helix ne demek?

 - 2 sözlük, 2 sonuç.

BSTS / Parazitoloji Terimleri Sözlüğü

Helix anlamı
Helicidae ailesinde bulunan kimi bahçe salyangoz türlerinin içerisinde bulunduğu salyangoz cinsi. En çok Avrasya ve Afrika'da bulunmakta ve Dicrocoelium dedriticum'a ara konaklık yapmaktadır.

İngilizce - Türkçe

helix anlamı
isim
1) helis
2) helezon
3) salyangoz
4) sarmal eğri
5) sümüklüböcek

"Helix" için örnek kullanımlar

Helis Bulutsusu veya Helix Bulutsusu, ayrıca The Helix veya NGC 7293 olarak da bilinir, Kova takımyıldızı yönünde bulunan oldukça büyük
Kaynak: Helis Bulutsusu
Kamov Ka-27 Helix Kamov firması tarafından geliştirilmiş bir denizaltı savunma, arama-kurtarma ve genel maksatlı taşıma helikopteridir.
Kaynak: Kamov Ka-27
The Path to The Double Helix: Discovery of DNA, first published in October 1974 by MacMillan, with foreword by Francis Crick; ISBN 978-0-
Kaynak: DNA
2002 yılında Helix (RealMedia 9) platformu kullanıma sunuldu ve Real Networks OGG 'ye olan desteğini belirtti. 2004 yılında Apple 'ın iPod '
Kaynak: RealNetworks
Yayıncı olarak Isaac Mendez , yayın şirketi olarak Helix Comics gösterilmiş. Kapak tasarımında dikkatimizi en çok Sembol çekiyor.
Kaynak: 9th Wonders!
modernizasyon çalışması için Nikolayev limanına dönen Kiev, 1985 yılında yeni hizmete giren KA-27 Helix helikopterlerini bünyesine katmıştır.
Kaynak: Kiev (uçak gemisi)
Oyun ücretsiz, fakat "Helix" ile ekstra denizaltı, silah, eşya veya cephane alabilirsiniz. " "Helix" oyundaki para birimidir.
Kaynak: Deepolis
1967 Yılında ise The Double Helix: A Personal Account of the Discovery of the Structure of DNA (İkili Sarmal : DNA Yapı Çözümünün Öyküsü)
Kaynak: James Dewey Watson
Wilkins, Maurice, The Third Man of the Double Helix: The Autobiography of Maurice Wilkins ISBN 0-19-860665-6. Ridley, Matt; "Francis Crick
Kaynak: Raymond Gosling

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.