Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

her ne ne demek?

 - 2 sözlük, 2 sonuç.

Tarama Sözlüğü

her ne anlamı
Herhangi.

Türkçe - İngilizce

her ne anlamı
zamir
1) whatever
2) any
3) whatsoever

"her ne" için örnek kullanımlar

Hedge fonlar her ne kadar altın pozisyonlarında azaltma yönüne gitselerde merkez bankaları altın rezervlerini arttırmaya devam ediyorlar.
How much gold you should go in each direction to reduce positions in hedge funds, central banks continue to increase its gold reserves.
Kaynak: ekoayrinti.com
Her ne kadar şu sıralar her kullanıcının aklına X Phone geliyor olsa da bu cihaz X Phone değil ancak yine de iyi özelliklere sahip olduğunu söyleyebiliriz.
Although each user has currently come to mind, though X Phone X Phone is not this device with good features, but still I can say that.
Kaynak: shiftdelete.net
Her ne kadar son yıllarda Pulse, FlipBoard ya da Zite gibi uygulama ya da servis tabanlı rakipleri olsa da Reader halen birçok kullanıcı tarafından tercih edilen bir hizmet sunuyordu.
Although in recent years, Pulse, Flipboard or Zite application or service-based competitors such as Reader, though offering a service that is still preferred by many users.
Kaynak: shiftdelete.net
Her ne kadar bu gereksinimleri destekleyecek hizmet veya uygulamaları bulmak çok zor olsa da biz sizler için uygun olabileceğini düşündüğümüz birkaç servisi sizlere tanıtmak istiyoruz.
Although it is very difficult to find services or applications to support these requirements, we would like to introduce to you a number of services we think may be suitable for you.
Kaynak: blog.tamindir.com

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.