Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

iç hatlar ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

iç hatlar anlamı
is. 1. Yurt içi ulaşımını sağlayan yol. 2. Hava yollarında yurt içi yolculukların yapıldığı terminal: İç hatlarda çalışan uçaklar bu yıl kâr sağladı.

"iç hatlar" için örnek kullanımlar

Takım otobüsünden özel koruma eşliğinde en son inen Drogba'nın etrafını saran İç Hatlar Terminali'ndeki personel, yolcular ve taraftarlar kendisi ile fotoğraf çektirmek için büyük çaba gösterdiler.
Team bus with special protection surrounding the most recent descending Drogba Domestic Terminal personnel, passengers, and the fans showed great effort to take photos with him.
Kaynak: spor.haber7.com
Takım otobüsünden özel koruma eşliğinde en son inen Drogba'nın etrafını saran İç Hatlar Terminali'nde ki çalışanlar, yolcular ve taraftarlar kendisi ile fotoğraf çektirmek için büyük çaba gösterdiler.
Team bus down to the last Drogba with special protection that surrounds the Domestic Terminal employees, passengers and the fans showed great effort to take photos with him.
Kaynak: spor.gazetevatan.com
Uzun mesafeli uçuşların yüzde doksanında bir aksama yaşanmadığı belirtilirken grevden en çok iç hatlar uçuşlarının zarar gördüğünü ve uçuşların yarısından fazlasının iptal edildiği açıklandı.
Ninety percent of long-haul flights not experienced a hitch stated that the strike was damaged most domestic flights were canceled and more than half of flights announced.
Kaynak: iha.com.tr
İstanbul'un nefes kesici büyümesinin ardından, Medine havalimanının portföyümüze eklenmesi, İzmir iç hatlar terminalinin işletmeye alınması ve Arap Baharı'nın daraltıcı etkilerinden hızla çıkan Tunus'taki büyümeyi görüyoruz.
After a breathtaking growth of Istanbul, added to our portfolio of Medina airport, Izmir commissioning of the domestic flights terminal and the Arab Spring, the contractionary effects of the rapid growth we see in Tunisia.
Kaynak: ekonomi.milliyet.com.tr

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.