Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

iç mimarlık ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

iç mimarlık, -ğı anlamı
is. Bir yapıyı, kullanım ve estetik bakımından ele alıp insanın fiziksel ve ruhsal özelliklerine uygun olarak tasarlama, iç mimari, dekoratörlük.

"iç mimarlık" için örnek kullanımlar

İç mimarlık ve tasarım öğrencisi yarışmacıların başvuruları İç mimari alanında uzman eğitmenler ve sektörün önde gelen isimleri ile oluşturulan jüri tarafından değerlendirildi.
Interior architecture and design student competitors in the field of interior design applications created with expert instructors and judged by leading names in the industry.
Kaynak: yerelgundem.com
Endüstriyel Tasarım ile İç Mimarlık ile Çevre Tasarımı bölümü öğrencilerinin Mobilya Tasarımı dersi kapsamında tasarlayıp geliştirdikleri ürünler, 4 Mart tarihine kadar fuar alanında sergilenecek.
Students of Department of Industrial Design and Interior Architecture and Environmental Design Furniture Design designs and products developed within the scope of the course, will be exhibited in the exhibition area until March 4.
Kaynak: haber.stargazete.com
Fuar kapsamında sektöre vizyon katmak amacıyla Mobilya Tasarım Yarışması düzenlendi. İç mimarlık ve tasarım öğrencilerinin başvuruları, mimari alanında uzman eğitmenler ve sektörün önde gelen isimlerinden kurulu jüri tarafından değerlendirildi.
Furniture Design Competition was held under the fair in order to include the sector's vision. Interior architecture and design students, references, expert instructors, and industry-leading names in the field of interior design are judged by the board.
Kaynak: yeniasir.com.tr
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.