Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

İhsangazi ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

İhsangazi anlamı
öz. is. (ihsa'nga:zi:) KasTamonu iline bağlı ilçelerden biri.

"İhsangazi" için örnek kullanımlar

İhsangazi, Kastamonu 'nun bir ilçesidir. Tarihçe: adı 1968 yılında belediye teşkilatının kurulması sırasında İhsangazi olarak değiştirilmiştir.
Kaynak: İhsangazi
Akkaya, Kastamonu ilinin İhsangazi ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Akkaya, İhsangazi
Obruk, Kastamonu ilinin İhsangazi ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Obruk, İhsangazi
Kapaklı, Kastamonu ilinin İhsangazi ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Kapaklı, İhsangazi
Hocahacip, Kastamonu ilinin İhsangazi ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Hocahacip, İhsangazi
Görpe, Kastamonu ilinin İhsangazi ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Görpe, İhsangazi
Enbiya, Kastamonu ilinin İhsangazi ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Enbiya, İhsangazi
Dağyolu, Kastamonu ilinin İhsangazi ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Dağyolu, İhsangazi
Belençal, Kastamonu ilinin İhsangazi ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Belençal, İhsangazi
Bedirgeriş, Kastamonu ilinin İhsangazi ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Bedirgeriş, İhsangazi
Akkirpi, Kastamonu ilinin İhsangazi ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Akkirpi, İhsangazi
Bozarmut, Kastamonu ilinin İhsangazi ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Bozarmut, İhsangazi
Koçcuğaz, Kastamonu ilinin İhsangazi ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Koçcuğaz, İhsangazi
Kızıleller, Kastamonu ilinin İhsangazi ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Kızıleller, İhsangazi
Kayapınar, Kastamonu ilinin İhsangazi ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Kayapınar, İhsangazi
Haydarlar, Kastamonu ilinin İhsangazi ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Haydarlar, İhsangazi
Sarıpınar, Kastamonu ilinin İhsangazi ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Sarıpınar, İhsangazi
Örencik, Kastamonu ilinin İhsangazi ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: Örencik, İhsangazi
İnciğez, Kastamonu ilinin İhsangazi ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur.
Kaynak: İnciğez, İhsangazi
Hacıoğlu, Kastamonu ilinin İhsangazi ilçesine bağlı bir köy dür. Tarihçe: Köyün eski adı Yukarı Avşar'dır. Eskiden Araç ilçesine bağlı idi
Kaynak: Hacıoğlu, İhsangazi

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.