Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

ankastre ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

ankastre anlamı
sf. Bir oyuğa, yuvaya yerleştirilmiş (tesisat): Ankastre telefon tesisatı. Ankastre ocak.

"ankastre" için örnek kullanımlar

Profesyonel mutfağı evlere taşıyor ve 1995 yılından bu yana faaliyetlerini BSH bünyesinde gerçekleştiriyor. Ankastre sektöründe dünya liderliğini üstleniyor.
Since 1995, the activities of the professional kitchen into private homes and performing at BSH. Built-in industry leads the world.
Kaynak: haberler.com
1998'de ikincil marka olarak kurulan Altus beyaz eşya, ankastre cihazlar, elektrikli süpürgeler, klimalar, su ısıtıcıları ve küçük ev aletlerinden oluşan geniş bir ürün gamına sahip.
Founded in 1998 as a subsidiary of Altus brand appliances, built-in appliances, vacuum cleaners, air conditioners, water heaters and small household appliances with a wide range of products.
Kaynak: turkiyeturizm.com
Franke markasıyla bilinen Artemis grubunun patronu ve CEO'su Michael Pieper, ünlü ankastre markasının yanı sıra grup içerisindeki Forbo, Adval Tech, Rieter ve Berenberg Bank dahil birçok şirketteki ortaklığı temsil ediyor.
Franke Artemis Group boss and CEO Michael Pieper known brand, famous brand, as well as built-in in the Forbo Group, Adval Tech, Rieter and represents a partnership of many companies, including Berenberg Bank.
Kaynak: ekonomi.milliyet.com.tr
Günümüz ev lerinde ankastre ürünlerin kullanıldığı, geniş dolaplara sahip modern mutfak ların çıkması ile kiler geleneği yavaş yavaş
Kaynak: Kiler
Yalın, ayrıca Vestel 'in ankastre serisi için çekilen reklamında da rol almıştır. Küçük bir kız çocuğunun hayallerini süsleyen ünlü bir
Kaynak: Yalın

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.