Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

kas yırtılması ne demek?

 - 1 sözlük, 1 sonuç.

BSTS / Cimnastik Terimleri Sözlüğü

kas yırtılması anlamı Alm. Muskelriss Fr. déchirure musculaire
Dışardan bir etkiyle ya da gerilmiş bir kasın, yine gerilmiş bir karşı kasın direncini yenmek için, aşırı ölçüde gerilmesiyle oluşan ve olduğu yerde şişkinlik, kan oturması ve bastırınca ağrıma gibi belirtileri olan dinlenme, masaj ya da benzeri yavaş devinimi gerektiren bir aksaklık.

"kas yırtılması" için örnek kullanımlar

Hiçbir takımda bu kadar fazla kas yırtılması ve antrenman sakatlığı olmaz.
No team would not be that much muscle rupture and training injury.
Kaynak: haber.gazetevatan.com
Webo'nun yapılan manyetik rezonans sonuçlarında hamstring adalesinde kısmi kas yırtılması ve 10 cm kanama tespit edilmiştir.
Partial results of magnetic resonance imaging in Webo'nun hamstring muscle rupture and 10 cm bleeding adalesinde have been identified.
Kaynak: skorer.milliyet.com.tr
Oyuncumuzun bugün yapılan MR sonuçlarında hamstring adalesinde kısmi kas yırtılması ve 10 santimetre kanama tespit edilmiştir.
MRI results of today's players have partial adalesinde hamstring muscle rupture and hemorrhage were found 10 centimeters.
Kaynak: cnnturk.com
Oyuncunun çekilen MR'ında, hamstring adalesinde kısmi kas yırtılması ve 10 cm kanama tespit edildiği kulüp doktorları tarafından açıklandı.
The player's shot MRI, hamstring, adalesinde partial muscle rupture and bleeding of 10 cm was determined by the doctors of the club announced.
Kaynak: fotomac.com.tr

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.