Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

Arca ne demek?

 - 4 sözlük, 4 sonuç.

BSTS / Su Ürünleri Terimleri Sözlüğü

Arca anlamı Lat.Arca
Nuh'un gemisi midyesi.

BSTS / Zooloji Terimleri Sözlüğü

Arca anlamı
bakınız» Nuh'un gemisi midyesi

Kişi Adları Sözlüğü

Arca anlamı Köken: T.
Cinsiyet: Erkek
1. Temiz. 2. Namuslu.

Türkiye Türkçesi Ağızları Sözlüğü

arca anlamı
1. Temiz. 2. Namusluca.

"Arca" için örnek kullanımlar

Filmin yönetmenliğini Can Arca ve Birkan Uz üstlendi.
Can The film took Arca and Birkan Dist.
Kaynak: aksam.com.tr
Eylül ayında senaristliği de Olut tarafından yapılan filmin yönetmenliğini ise Can Arca ve Birkan Uz yaptı.
Screenwriting in September, as well as the director of the film made ​​by Olut Can Arca and made ​​Birkan Dist.
Kaynak: haberciniz.biz
Daha sonra, eski sporcular İsmail Arca, Ender Konca, Süreyya Özkefe, Bahadır Özdener ve Nihat Atacan, amatör sporcularla sohbet edip toplu fotoğraf çektirerek, tırdaki anı defterini imzaladı.
Later, former athletes Ismail Arca, Ender Konca, Sureyya Özkefe, Bahadir Özdener and Mr Brad, amateur athletes chat and photo opportunities with public, tırdaki signed a memory book.
Kaynak: haberler.com
Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, derneğin yönetim kurulunda yer alan İsmail Arca, Nihat Atacan, Hüdai Doğu, Gani Gümüşcan, Feza Baycan ve Necmi Aktuna, Ataç'a dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.
A written statement from the mayor's office, the board of directors of the association Ismail Arca, Mr Brad, Hüdai East, Gani Gümüşcan, Feza Baycan and Necmi Aktuna, Ataç'a gave information about the activities of the association.
Kaynak: haberler.com
İsmail Arca (d. 5 Eylül 1948 , Bursa ) Türk futbolcu. Eskişehirspor 'un efsane futbolcularındandır. Özellikle Eskişehirspor camiasinda
Kaynak: İsmail Arca
Sabih Arca (d. 1901 , İstanbul - ö. 24 Nisan 1979 ), Türk eski millî futbolcu. Futbolculuk kariyeri Kulüp kariyeri: Fenerbahçe 'nin
Kaynak: Sabih Arca
Mehmed Zati Arca (d. 1864 , İstanbul - ö. 1943 , İstanbul) Türk besteci ve müzisyen. Hayatı: Mehmet Zati Arca 1864'te İstanbul'da doğdu.
Kaynak: Zati Arca
Saray orkestrasında klarnet icracısı olarak yer aldı. Zati Arca , Veli Kanık , İhsan Künçer gibi sanatçılarla süren "Türk Klarnet Okulu"
Kaynak: Mehmet Ali Bey
Ustaları Arca Jeth farketti ki, gerçekten büyük bir Jedi olmaları için öğrencilerinin tehlike ile yüzleşmeleri ve Güç'ü korkusuzca
Kaynak: Sith Tarihi
Galip Kulaksızoğlu , Zeki Rıza Sporel , İsmet Uluğ ve Sabih Arca gibi aynı zamanda futbol takımında oynayan değerli tenisçiler kazandırmıştır.
Kaynak: Tevfik Haccar Taşçı
Saray orkestrasında klarnet icracısı olarak yer aldı. Zati Arca , Veli Kanık , İhsan Künçer gibi sanatçılarla süren "Türk Klarnet Okulu"
Kaynak: Mehmed Ali Bey
Zati Arca tarafından sarayda ilk Türk Tiyatrosu girişimi olarak nitelendirilebilecek, ilk eser olan Zeybek Balesi adlı oyunun
Kaynak: Saffet Atabinen

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.