Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

kiz ne demek?

 - 2 sözlük, 2 sonuç.

Divanü Lügati't-Türk

kiz anlamı
kutu, misk kutusu, taht, kürsü, sandık, kap, heybe gibi şeyler

Türkiye Türkçesi Ağızları Sözlüğü

kiz anlamı
Kız // kiz galin: evin hanımları

Artvin Yusufeli Uşhum köyü

"kiz" için örnek kullanımlar

Dusunsene olm #nilerkoclar seni birakmis ask acisi cekiosun damara bagladigin bi gecenin sabahinda uyaniosn ve kiz adam olmuş.
Imagine the pain of love olm # nilerkoclar cekiosun you left it the morning after the vessel tied uyaniosn bi and the girl became a man.
Kaynak: haberciniz.biz
3 kiz babasi olmanin gerekleri ile bile zor bas eden Aslan, kendisini bir anda 6 kadinin yasadiklari bir evde iç güveysi olarak bulmustur.
Father of three girls who push even harder with the requirements lion, they live in a home interior güveysi himself as a woman now found a number of 6.
Kaynak: gazetea24.com
(Kiz Kardes, yegen, kuzen, kiz cocugu vb.) Bir Yuce Yaradana inanmak. 2 Job Kizinin size kefil olmasi. Sicilinizin temiz olmasi.
Kaynak: Uluslararası Job`un Kızları Topluluğu
Eserin ilk temsili 1688 yazindan sonra Londra'da Chelsea'de bulunan bir ozel kiz okulu olan "Josias Priest Yatılı Kiz Okulu"'nda temsil
Kaynak: Dido ve Aeneas
Kendisini eve davet ettiğinde Mayakovsky Elsa'nın kiz kardeşi Liliya Brik 'e aşık oldu.1918 'de Rus İç Savaşı sırasında Elsa bir Fransız
Kaynak: Elsa Triolet
.Muhterem cocuklari Neslihan ,Yildiz, Talet ve Esi Melehat Ustabas kiz adi Tasmaci. ve Esi Hatice Ustabas kiz adi Bektas ( Kütahya-Usakli).
Kaynak: Tasmacı, Bartın
amacli malzemelerin bulundugu büyük aleminyum tepsi (sini) davul zurna maytap ve mermi sesleriyle beraber kiz evine götürülür ve kina yakilir.
Kaynak: Geçitköy, Keşap
"Nişan" ve "dügün" günü, söz kesimi gecesinde erkek ve kiz evinin mutabik kaldigi bir zamanda belirlenir. Söz kesimini oğlana ya da kıza
Kaynak: Hacılı, Alucra
Kral, ölene kadar da Arzu Aslan ile birlikteydi.1997 yılında Esin Aslan Elis Aslan Frassetti adinda dunya tatlisi bir kiz cocugu dunyaya
Kaynak: Fahrettin Aslan

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.