Sözce'de sorgulama yapmak için bir kelime girin

koleksiyoncu ne demek?

 - 2 sözlük, 2 sonuç.

Güncel Türkçe Sözlük

koleksiyoncu anlamı
is. Koleksiyon yapmaya meraklı kimse, derlemci.

Türkçe - İngilizce

koleksiyoncu anlamı
isim
1) collector
2) gatherer
3) gleaner

koleksiyoncu eş anlamlısı

derlemci
is. Koleksiyoncu.

"koleksiyoncu" için örnek kullanımlar

Manuel Castellano (Madrid , 1828 - Ibídem,1880 ), İspanyol romantizm akımını takip etmiş ressam , gravür sanatçısı ve koleksiyoncu.
Kaynak: Manuel Castellano
kartı, ve benzeri posta ile ilgili her türlü malzeme dünya çapında yüz milyona yakın olduğu tahmin edilen koleksiyoncu tarafından toplanır.
Kaynak: Pul (posta)
Elbette filatelistler arasında aynı zamanda koleksiyoncu olanlar çoğunluktadır. Pullar incelenirken pul maşası ile tutularak zamkın zarar
Kaynak: Filateli
Onun gibi sistemci olmaktan ziyade bir gözlemci ve koleksiyoncu olarak bilinir. Daha çok botanik dalında önemli saptamalar yapan bir
Kaynak: Theophrastus
Tarık Us, (d.1889 , Gördes, Manisa , Osmanlı Devleti ) - (ö.21 Ekim 1956 , İstanbul , Türkiye ), Türk yazar, siyasetçi, öğretmen, koleksiyoncu.
Kaynak: Hakkı Tarık Us
İstanbul , Osmanlı İmparatorluğu - 13 Aralık 1889 , Paris , Fransa ) Kamondo Ailesi nden Osmanlı -Fransız bankacı , koleksiyoncu ve hayırsever.
Kaynak: Abraham Behor Kamondo
1620'de koleksiyoncu Thomas Howard tarafından saraya sokuldu ve Howard'ın sayesinde Venedik resim sanatıyla tanıştı 1622'den 1627'ye
Kaynak: Anthony van Dyck
1817 – 5 Mart 1894 ) bir Britanyalı gezgin, arkeolog, çivi yazısı uzmanı, sanat tarihçisi, teknik ressam, koleksiyoncu, yazar ve diplomattı.
Kaynak: Austen Henry Layard
Diğer tekli formatlarında olduğu gibi, dvd tekliler genelde koleksiyoncu parçaları olduklarından dolayı prodüksiyon süresi sınırlı oluyor.
Kaynak: DVD tekli
İstanbul , Osmanlı İmparatorluğu - 27 Ocak 1889 , Paris , Fransa ) Kamondo Ailesi nden Osmanlı -Fransız bankacı , koleksiyoncu ve hayırsever.
Kaynak: Nissim Kamondo
Comic Book Guy karakteri, "Amerika'daki bütün çizgi romancılar"a dayanmaktadır ve stereotip orta yaşlı çizgi roman koleksiyoncu olarak
Kaynak: Comic Book Guy
Sosyo-kültürel yapılanmaları ve yazı yazma deneyimleri birbirlerinden oldukla farklı olan bir grup koleksiyoncu, akademisyen, çizgi roman
Kaynak: Çizgili Hayat Kılavuzu
İmparatorluğu - 7 Nisan 1911 , Paris , Fransa ) Kamondo Ailesi nden Osmanlı -Fransız bankacı , diplomat , besteci , koleksiyoncu ve hayırsever.
Kaynak: Isaac de Camondo

Yakın Kelimeler

Google Reklamları
(Tahmin etmek için bir harf girin)
Vagonmedya.com
2009-2024 © Sözce hakları saklıdır.